Marilyn Kerro ignoreerib nõudmisi ja pealesurumist: palun mõista, et mind on üks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selgeltnägija Marilyn Kerro
Selgeltnägija Marilyn Kerro Foto: Facebook

Tuntud nõianeiu ja selgeltnägija Marilyn Kerro kirjutab oma Facebooki lehel, et tema juurde on suur järjekord ning ta ei võta seda tööd kui liinitööd. Vastu võtab ta inimesi siis, kui tal on selleks energiavarusi ja jaksu.

«Alates Mecca avamisest on paljud teist saanud järjekorda, ka seminaridel käijad. Paljud Teist on juba abi saanud ka. Igatahes, on tänasel päeval olukord selline, et minu minimaalse kodumaal käimise tõttu liigub järjekord, kuid vaikselt. Sest mina ei tee seda kui liinitööd teenimise eesmärgil, ning võtan vastu siis, kui mul on selleks energiavarusid ning enesetunnet ja jaksu! Ja isegi mitte igapäevaselt ei tee vastuvõtte! Palun mõista, et mind on üks! Ignoreerin nõudmisi ja pealesundimist,» tuletab Marilyn Kerro vastuvõtule soovijaile meelde.

«Läbivaks teemaks minu juurde tulijatel on tervis. Suhteprobleeme ma ei aruta ega anna ka sel alal nõu! Nendes küsimustes ma vastu ei võta. Panen südamele hoolikalt mõelda, milleks vaja on tulla, sest lihtsalt huvist ja uudishimust ma vastu ei võta. Olen väga otsekohene ja konkreetne, seetõttu palun olla valmis ja suhtuda sellesse tõsiselt. Mina ei muuda maailma ega inimest, teie ise aitate end!»

Lisaks on kuulus nõianeiu saanud Mecca poe külastajatelt informatsiooni, et tal olevat partner ja järeltulija tegustemas.

Foto: Facebook

«Kinnitan teile, et tegutsen iseseisvalt ning ei ole ühtegi järeltulijat olemas ega tulemas! Ei ole koolitanud ega õpeta kedagi välja, seda ei tasuks uskuda. Selline võime/oskus on antud, mitte õpitav! Toimetan vaid pereringis ning mul on äärmiselt kahju, et oma ettevõtte tulusamaks majandamiseks kasutatakse minu nime reklaamiks ning eksitatakse inimesi suurtele ostudele, mida ma pidavat soovitama!»

Lisaks ei poolda staar rituaalide tegemisi ning nende teadmiste jagamist. «Siinkohal ei pea silmas kuuvalgust ja kristalle vaid tõsisemaid tegemisi! Olge ettevaatlikud, sest kõik ei ole siiski nii lihtne siin ilmas.»

Lisaks jagab Kerro infot ka kivide puhastamise kohta

«Teisi kristalle saab puhastada edukalt tsitriiniga, seleniidiga või näiteks karneooliga. nemad puhastavad end ise ning ei vaja puhastamist ja seetõttu on nad ka väga head teiste kristallide puhastajad.

Seleniit ja malahhiit näiteks ei kannata vett. Sellepärast alati jälgida, mis kristalle puhastama hakata.

Alati peab alles soetatud kivid puhastama. Ning kui ei ole puhastavaid kive juures, siis soovitan meresoola ja veega puhastada. Jättes kristallid, mis kannatavad soola ja vett, ööseks meresoola vette. Meresool ja vesi võrdseks ning selle segu sisse panna kristallid.

Peale seda loputada puhtaks voolava vee all, sest vesi uhub minema negatiivi veel ja seejärel aseta laadima. Lae aknal ning kuuvalgus sobib selleks ideaalselt! 

Võib kasutada ka matmist. See laeb ja puhastab su kristallid ööpäevaga!

Kristalle vali alati intuitiivselt! Ära loe enne, vaid vali mis sind koheselt köidab ja sind kõnetab. Nii valid sa alati õige kivi! Kuhjata ma kive ei soovita. Kuna paljud kristallid on katvate omadustega, siis piisab ka paarist kivimist! Lähtu oma vajadusest ja keskendu alati vaid kõige tähtsamale küsimusele ja vali selle järgi. Kui üks probleem lahendatud asu järgmist lahendama. 

Tähtkujude järgi mina ei soovita vaadata, ikka intuitiivselt läheneda kristallidele. Kõik kristallid ja ehted inimene ise kodeerib ja aktiveerib! Seda Sinu eest keegi teha ei saa ega tohi.»

Lõpetuseks meenutab Kerro, et iga inimene on ise oma saatuse ja tee rajaja.

Selgitame olukordaKuna minu postkast kuhjub igapäevaselt aina rohkem, siis kirjutan kuidas ja mis seisus on järjekord...

Posted by Mecca/Marilyn Kerro on Tuesday, 12 January 2016
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles