Naine saatis eksile kingituseks enda rasvast tehtud seebi

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Hiina sotsiaalmeedias lööb laineid neiu nimega Xiaoxiao, kes kohaliku Twitteri analoogis Weibos jagas oma kättemaksulugu. Kui naise poiss-sõber ta maha jättis, kuna naine olla liiga paks, lasi ta endal rasva välja imeda, valmistas keharasvast seebi ning saatis selle eksile pühade ajal kingituseks.

«Yang Xiaolei, kas sa mäletad eelmise aasta kevadpidustusi?» jagas ta sotsiaalmeedias kirja, mille ta koos seebiga mehele teele pani. «Kuna ma sel aastal ei saa koju tulla, saadan ma sulle ja su emale selle seebi, et te saaksite end pesta. Hiina uusaasta – see on aeg, et üllatada neid nõmedaid mehi, kes otsustavad raamatu üle ainult selle kaante põhjal!»

Šokeeriva arenguna ei reageerinud kutt eriti mõistvalt. Xiaoxiao postitas ka sõnumivahetuse, mis kingisaatmisele järgnes, vahendab The Independent. «Miks sa jätad minust internetis halva mulje?» nõudis pettunud eks. «Meie vahel oli kõik juba läbi, sa ei pidanud selleks haiglasse minema, et minus vastikust tekitada. Kurat, kas ma tõesti otsustan inimeste üle vaid nende välimuse põhjal? F*** you, b*tch!»

«Sa ütlesid, et ma olen paks,» vastas Xiaoxiao. «Ma saadan su tervele perele natuke seepi, usu seda või mitte!»

Kuigi Xiaoxiao lugu ei ole päriselt kinnitust leidnud, on seda juba tuhandeid kordi jagatud ning tekitanud elavat, enamasti negatiivset vastukaja. Naine vastas kritiseerijatele, et ta ei kahetse midagi ja et teistel pole õigust tema tegevusele hinnanguid anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles