Sotsioloog tegi kindlaks, mis värvi rõivad toovad Tinderis kõige rohkem edu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: XPOSURE

Hiljuti viidi läbi uuring, millest selgub, et Tinderis pole sugugi keeruline vastas sugupoole tähelepanu võita – tuleb vaid piltidel kanda õiget värvi rõivaid.

Uuringut juhtis Tinderi sotsioloog ja suhteekspert dr Jess Carbino ning uuringu raames analüüsiti nii mees- kui naissoost kasutajate 12 000 profiilipilti. Analüüsitud profiilipildid kuulusid 18-40-aastastele Tinderi kasutajatele, kes elavad New Yorgis, Atlantas ja Los Angeleses, kirjutab Elite Daily.

Uuringutiim leidis, et see, kuidas inimesed end profiilipiltidel esitavad, on väga kõnekas. Enamik analüüsitud fotodest kujutas inimesi, kes kandsid neutraalset värvi rõivaid: 56,2 protsenti naistest ja 72 protsenti meestest kandsid fotodel valgeid, musti, siniseid või halle rõivaid. Kuigi neutraalset tooni rõivad võivad tunduda turvalise valikuna, ei mõju need hästi armuelule. 

«Riiete abil saavad inimesed massist eristuda. Kuna enamik Tinderi kasutajatest kannavad neutraalset värvi rõivaid, võiksid need, kes tahavad silma torgata, kanda värvikirevamaid riideid,» selgitas dr Carbino. Seega kui soovid, et sinu Tinderi profiil saaks rohkem tähelepanu, vaheta oma musta kampsuniga profiilipilt mõne värvilisema vastu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles