Üheöösuhted huvitavad vaid teatud tüüpi inimesi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Teadlane Justin Garcia viis läbi uuringu, millest selgus, et üks kindel geen võib määrata, kas inimene tunneb huvi üheöösuhete vastu või mitte. 

Geeni DRD4 nimetatakse ka «seikluste geeniks» ja seda seostatakse seksuaalse käitumise, eriti just valimatuse ja truudusetusega. Garcia viis läbi mitmeid eksperimente, mis kinnitasid, et selle geeni olemasolu mõjutas oluliselt seda, milline on inimese seksuaalne käitumine, kirjutab Elite Daily.

Seega kui armastad üheöösuhteid, siis võid üsna kindel olla, et sinul on see eriline geen olemas ja tõenäoliselt on see ka enamikul su partneritest, kui nende seksuaalne käitumine sarnaneb sinu omaga. Selle geeniga võivad kaasneda ka mõned üsna iseloomulikud tunnusjooned.

1. Pidev soov otsida ja leida järgmine parim asi

Seks tähendab erinevate inimeste jaoks erinevaid asju. Mõne jaoks on see normaalne elu osa, teise jaoks on see imeline nauding, mida ei saa kogeda päris igaühega. Lühikesi üheöösuhteid otsivad inimesed ei saa tihtilugu täit rahuldust vaid ühe partneriga olles, mistõttu liiguvad nad kiiresti edasi, lootes leida järgmist kaaslast, kes oleks eelmisest parem.

2. Iga hinna eest valu vältimine

Iga inimene, kes otsib pidevalt vaid naudingut, üritab valu vältida. Sinu kallim üheks ööks võib olla sinuga sellepärast, et ta tahab unustada kedagi või midagi ning viia oma mõtted mujale. Nauding on preemia selle eest, et inimene on suutnud vältida haigetsaamist ja mis võiks olla veel parem moodus murede unustamiseks kui kuum seks.

3. Võime teha sama asja üha uuesti, hoolimata eelnevatest tagajärgedest

Sinu jaoks võib üheöösuhe olla esmakordne, kuid ära ole kindel, et see on esimene kord ka su kaaslasele. See inimene ei pruugi olla sugugi nii süütuke, kui ta üritab sulle näida. Võib-olla käib ta iga nädalavahetus väljas ja otsib muudkui uusi partnereid, kellega vahekorras olla. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles