Jennifer Lopez paljastas oma imehea välimuse saladused

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Lopez.
Jennifer Lopez. Foto: BFA/Ben Rosser/BFA/Sipa USA

Laulja ja näitleja Jennifer Lopez paljastas lõpuks, kuidas on tal õnnestunud oma kaunist välimust hoida. Kuigi Lopez on 46-aastane, teeb ta silmad ette nii mõnelegi endast poole nooremale naisele. Mis on tema saladus?

Lopezi sõnul on nii mõnigi trikk, tänu millele on tema nahk niivõrd särav ja figuur lausa kadestamisväärne. Üks trikk on selline, mida saab igaüks meist proovida, kirjutab RedBook.

Mis on siis Jennifer Lopezi suurim ilusaladus? Naise sõnul on selleks «hea olemine». Kõlab omapäraselt, kas pole? Ta selgitas: «Noorena kuulsin sageli ütlust, et umbes 30. eluaastani on inimesel see nägu, mille jumal talle andis, pärast seda on tal see nägu, mille ta on ära teeninud. Seetõttu olen alati endamisi mõelnud, et ma pean olema hea.»

Jennifer Lopez Kuldgloobuste jagamisel (Reuters)
Jennifer Lopez Kuldgloobuste jagamisel (Reuters) Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

Lopez rääkis, et noorena ei päevitanud ta kunagi, ta ei tarbinud ka alkoholi ja suutis hoiduda ka tubakatoodetest. Ta usub, et see, kuidas inimene sisimas end tunneb, peegeldub ka tema näos. Kusjuures alkoholist, tubakast ja isegi kofeiinist hoidub ta siiani, sest need võivad vanemaks saades naha rikkuda.

Tema menüüs on palju juurvilju, sparglit, rooskapsast, brokolit ja lehtkapsast. Lisaks tervislikule toitumisele mediteerib ta iga päev 20 minutit ja üritab vähemalt 10 tundi magada, kuigi laste – Lopez kasvatab 7-aastaseid kaksikuid Maxi ja Emmet – ja värske telesarja kõrvalt on seda raske teha. 

Jennifer Lopezi lapsed Emme ja Max (Instagram/Xposure)
Jennifer Lopezi lapsed Emme ja Max (Instagram/Xposure) Foto: Instagram/Instagram
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles