Mehe traagiline lugu: kohtasin Tinderis ideaalset naist… ja jäin temast ilma

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljud inimesed on Redditis jaganud lugusid sellest, kuidas nad on Tinderis mõne vastassoo esindajaga tutvunud, kuid esimesest kohtingust pole suhe edasi arenenud. Ühe mehe lugu on aga teistsugune.

Üks keskealine meesterahvas jagas hiljuti Redditis oma lugu sellest, kuidas ta leidis tänu Tinderile armastuse… ja kuidas ta sellest ilma jäi. Tema lugu pole sugugi selline, nagu võiks arvata ja see on puudutanud internetis juba tuhandeid inimesi.

Mees alustab oma juttu sellega, et 50. eluaastates ja mitte kuigi atraktiivne, kuid mingil põhjusel hakkas üks seksikas 30. eluaastates naine temaga Tinderis vestlema.

«Minu suureks üllatuseks nõustus ta minuga kohtuma. Ma ootasin teda baaris ja kui ta sisenes, siis mu suu vajus lahti. Ta oli nii ilus, et ma unustasin hetkeks hingata. Ta kandis kõrgeid kingi ja oli minust pikem. Tal oli seljas lühike kleit ja tal olid imekaunid jalad. Ta tervitas mind laia naeratuse ja õrna kallistusega ning me istusime lauda.

See kohting oli väga tore. Jututeemasid jätkus ja tundus, et ka temal oli lõbus. Me otsustasime kohtingut jätkata ja külastasime veel mõnda baari, kus võtsime paar jooki. Õhtu hakkas lõppema ja ta tahtis koju minna. Ta plaanis võtta takso, kuid ma pakkusin, et saadan teda. Ta nõustus.

Kuigi see kohting oli lõbus ja meil oli koos hea olla, arvasin ma, et me jääme kõigest sõpradeks. Tema juurde jõudes rääkisime veel natuke juttu. Enne, kui ta läks tuppa, suudles ta mind. See oli väga lühike, aga sensuaalne suudlus. Mu süda jäi seisma!»

Nad käisid veel mitmeid kordi väljas, kuid mehel oli tunne, et naine varjab tema eest midagi. Kui naine ütles talle, et peab mehega tõsiselt rääkima, muutus mees murelikuks.

«Miski ei valmistanud mind ette selleks, mis järgmisena tuli. Ta palus mul vaikida ja ainult kuulata, ma nõustusin. Ta ütles, et tal on minu vastu tunded tekkinud ja et ma pean midagi tema kohta teadma, mis võib muuta minu arvamust meie suhtest. Mu pea käis ringi ja ma suutsin välja mõelda mitmeid erinevaid stsenaariume. Kas ta on abielus? Kurjategija? Mulle meenus, et mõne päeva eest olime suudelnud ja ma puudutasin tema rinda õrnalt. Ta rind oli üsna kõva ja ma taipasin, et tal olid kunstrinnad.

Ta vaatas mulle otsa, endal pisarad silmis, ja ütles, et tal on neljanda staadiumi rinnavähk. Ma olin sõnatu! Ta ütles, et mõistab, kui ma tahan minema kõndida ja et ta ei pane seda mulle pahaks. Ma ütlesin talle, et jumaldan teda. Et ta on imeline naine ja kui ta tahab, et ma olen sel teekonnal tema kõrval, siis see oleks mulle suureks auks. Me suudlesime ja hoidsime teineteist mõnda aega. Lõpuks ta soovis mulle head ööd, läks oma auto juurde ja sõitis koju. Ma nutsin terve kodutee.

2014. aastal elasime me mõlemad täiel rinnal. Ma olen palju parem inimene, sest kohtusin temaga ja sain jagada tema kannatusi. Ma armastan ja igatsen sind väga, Genny!»

Mehe armastatu Genny suri 15 kuud pärast nende tutvumist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles