Tanel Padari kaunis pruut Kristel tegi ootamatu avalduse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilu sõnum 2015 Sügis, kolmas päev.
Tanel Padar ja Kristel Mardisoo
Ilu sõnum 2015 Sügis, kolmas päev. Tanel Padar ja Kristel Mardisoo Foto: Erlend Štaub

Möödunud aasta detsembris lõpetas Tanel Padari elukaaslane Kristel Mardisoo Roosikrantsi meigikooli ja plaanib asuda tööle professionaalse meigikunstnikuna. Kuigi Kristel kinnitab, et meigikunst on lummav, armastab ta meikida pigem teisi kui ennast.

Blogi Stellarium vahendab, et igapäevaselt kasutab Kristel silmade all vaid peitekreemi, loosi läheb ka ripsmetušš ja huultele pisut läiget. Kristel leiab, et näonahka pole mõtet igapäevaselt tugeva jumestusega koormata. Seda enam, et kui ta erinevaid vastuvõtte külastab ja iga nädal üritustel käib, kasutab ta meigikunstnike teenuseid. Kas pole ootamatu, et meigikunstniku diplomiga kaunitar eelistab siiski teiste jumestajate teenuseid?

Särav Kristel Mardisoo nendib, et ürituste eel on tõesti mugavam end proffide hoolde usaldada.

Foto: Liis Treimann

«Minu signatuurmeik on tume silmameik ja hele huul. Ma olen selliselt harjunud ja tunnen end nii kõige paremini,» räägib Kristel. «Kui aus olla, olin meigitoodete maailmast pikka aega kaugel ja alles nüüd valin ja mõtlen, et mida osta? Prahas ostsin endale MAC- jõulukollektsiooni sädelevad lauvärvid ja tumelilla huulepulga, kuid nagu ka pildilt näha, pole ma huulepulka kordagi veel kasutanud. Kogun julgust,» naerab Kristel. «Siiski leidub mul kotis Chaneli punane huulepulk, see on mul aegajalt kasutusel. Mul on mõned tooted Make Up Forever sarjast ja samuti meeldivad mulle Make Up Store`i asjad. Minu näonahk on kapriisne ja seetõttu valin tooteid väga hoolega.»

Milline oli Kristeli seekordne meik ja mida leiab tema kosmeetikakotist? Vaata siit.

Foto: Erlend Staub
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles