Pariisis abiellunud lugeja: olen selle linnaga seotud nagu oma abikaasaga

Lugeja kiri
Copy
Foto: Shutterstock

Sõbranna.ee lugejamängus kutsusime teid üles meile kirjutama oma Pariisi-armastusest, sisemisest pariisitarist ja sellest, kuidas ta teie sisemise eestlannaga läbi saab. Meile kirjutas ka Anneli, kes on selles kaunis linnas kunagi abiellunud ning ta jagab meiega üht mällusööbinud seika.

Väga puudutav teema oli ja mõtlesin, et on ka tore paar lauset sekka öelda.

Seotus Pariisiga on selline, et abiellusin selles imeilusas linnas 15 aastat tagasi. Juba sõna «Pariis» kuuldes tunnen, et selle linnaga olen ma samamoodi seotud nagu oma abikaasaga :)

Pariisis elavad väga ägedad inimesed ja kui pariisitaridest rääkida: kui kaunid ja saledad naised! Uskumatu, pärast sellist croissant'ide ja saiade pugimist ikka nii ideaalses vormis!

Meelde jäi seik, kui tänaval jalutades parkis korraga meie lähedale üks mootorrattur. Graatsiliselt astus sellelt maha kõrgetes kontsades ja kaunis minikleidis neidis, võttis  kiivri peast, raputas pead paar korda edasi-tagasi, et soeng paika saada, vaatas motika peeglist üle oma huulevärvi, ja läks. Pani ennastki mõtlema, et just selline ellusuhtumine ongi kõige tähtsam – lihtsalt minna ja särada!

Artikkel on avaldatud esmakordselt 2016. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles