Näitleja Alyssa Milano pani imetamispõlgurid paika

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitlejanna Alyssa Milano Instagrami lisatud imetamisfoto, kus ta ütleb, et 16 kuud oma tütre imetamist on olnud tema jaoks imelisim kogemus.
Näitlejanna Alyssa Milano Instagrami lisatud imetamisfoto, kus ta ütleb, et 16 kuud oma tütre imetamist on olnud tema jaoks imelisim kogemus. Foto: SCANPIX

Näitlejanna Alyssa Milano on sõnakalt varemgi kaitsnud rinnaga toitmist ning nädal aega tagasi postitas ta oma Instagrami foto, millel ta oma 16kuust tütrekest imetab. Nüüd astus ta üles Wendy Williamsi jutusaates ning pani imetamispõlgurid lõplikult paika.

Saatejuht Williams on üks neist naistest, kes millegipärast arvab, et avalikult imetamine pole normaalne. «Ma ei pea seda nägema,» ütles saatejuht Alyssale, kes vastas: «Aga kas sa ise tahaksid süüa teki all?» Wendy pakkus, et ta pigem läheks last toitma auto privaatsusesse, kui et teeks seda supermarketi ees pingil.

Alyssa jällegi ei saa aru, miks meie kultuuris on normaalne, et rinnad on üleseksualiseeritud, aga kui teemaks tuleb nende tegelik funktsioon – mis on lastele toidu pakkumine – on järsku kõik ebalevad ja teevad nägusid. «Ma ei tea, miks ma nii tunnen,» mõtiskles Wendy Williams, kes on ka ise ema, kuid siiski imetamist loomulikuna ei suuda võtta. «Ehk on asi selles, et imetamine kestab nii lühikese aja meie elust. Ülejäänud aja ongi rinnad seksuaalsed objektid, rõõmupallikesed!»

Alyssal oli ka sellele vastus olemas: «Üle kogu maailma oled sa [oma arvamuses] siiski pigem mitte normaalne,» andis ta Wendy arvamusele hinnangu. «Sul veab, et mul last kaasas pole, ma annaks talle kohe siinsamas rinda!»

Vaata saatelõiku siit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles