Viis asja, mida mees seksi ajal märkab

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Naise embuses märkab mees palju vähemat, kui naine võib arvata, ja tühisteks pisiasjadeks tal sel ajal tähelepanu ei jätku. Väikeste iluvigade märkamise asemel huvitab meest hoopis rohkem see, kas ta tunneb naise vastu tõmmet ja kas kirg on ühine.

Naise siiras huvi on sel ajal mehele kõige olulisem, kirjutab Genius Beauty. Ta tahab näha, et partner on hingega asja juures ja infot selle kohta saab ta järgnevatest märkidest.

Naise initsiatiiv

Mõnikord võib olla, et mees näeb naise sütitamisega palju vaeva. Naine on seejuures ükskõikne ja roid, kuid seksist ära ka ei ütle. Sel juhul võib mees arvata, et naine ei ole üldse huvitatud ja tuleb vaid mehe soovile vastu. 

Kehaliigutused

Kui naine ei liiguta end, tundub mehele, et tema puudutused ei avalda mingit mõju. Kas naisel pole huvi või on ta ebakindel? Igal juhul võib kehaline tuimus avaldada vahekorrale halba mõju. Puudutusele peaks järgnema reaktsioon, vastuliigutus, mis annab tunnistust, et partnerid on ühel lainel.

Kuhu naine vaatab

Mees märkab, kuhu on naise silmad suunatud. Kas ta vaatab mehele silma? Või liigub pilk mehe kehal? Kui pilk on keeratud maha, tundub naine kõhklevat, kui ta vaatab toas ringi, ei ole ta mehe meelest ilmselt olukorrast eriti huvitatud. 

Hingamine

Kuuldav hingamine on märk erutusest. Seksuaalsoov muudab hääle kähedamaks ja hingamise pinnapealsemaks, mis on partnerile meeltmööda. Ära sunni end võltsilt häälitsema, aga ära hoia end ka tagasi, et partner teaks, et on õigel teel.

Ettevalmistus seksiks

Muidugi ei ole armastuseks ja seksiks vaja erilist välimust või lisavidinaid, kuid kaunis pesu ja muud ettevalmistused annavad partnerile märku, et oled teda oodanud. Lisapingutus erilise hetke nimel on kompliment, mis tõstab mõlema tuju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles