Numeroloog aitab kindlaks teha, mida toob järgmine aasta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mis sa arvad, milliseks kujuneb 2016. aasta sinu jaoks? Kas loodad saavutada tööl edu või tahad, et uus aasta tooks su ellu armastust? Või eelistaksid hoopis rahulikku aastat, sest eelnevad aastad on olnud üsna hullumeelsed?

Ilmselt oled lugenud juba vähemalt ühte uue aasta horoskoopi, kuid horoskoobid ei pruugi alati kuigi täpsed olla. On aga üks asi, mis võib anda sulle uue aasta osas täpsema vastuse - numeroloogia. Numeroloog Michelle Buchanan annab Daily Mailis nõu, kuidas oma sünnikuupäeva alusel ennustada, mida uus aasta toob.

Tee kindlaks oma number

Esimese asjana tuleks välja arvutada oma isiklik aastanumber. Pane paberile kirja oma sünnipäev ja -kuu, nende järgi kirjuta aastaarv, mille kohta sa ennustust soovid. Näiteks kui oled sündinud 11. detsembril ja tahad teada, mida toob 2016. aasta, kirjuta paberile: 1+1+1+2+2+0+1+6. Liida need numbrid kokku, vastuseks on 14.

Kui tulemuseks on ühekohaline arv, siis see ongi sinu aastanumber. Kui said kahekohalise arvu, siis tuleb see muuta ühekohaliseks (nt 14 puhul - 1+4=5). 

Nüüd saad allpool olevate selgituste järgi kindlaks teha, mida võib uus aasta su ellu tuua. Kui arvutad välja ka oma lähedaste aastanumbrid, siis on sul ehk kergem neid ja nende käitumist mõista.

Aastanumber 1: uued algused, teod ja võimalused

Sinu ellu tuleb sel aastal palju suuri muutusi ja uusi võimalusi, ära lükka midagi edasi. Sul on palju uut energiat ja ideid ning oluline on see, et annaksid neile piisavalt aega täielikult välja areneda. Mõni idee võib vajada tervet aastat enne, kui see tõeliselt teoks saab. 

Uuel aastal peaksid õppima, kuidas oma vajadusi esiplaanile tõsta. Kui soovid oma välimust muuta, kaalust alla võtta või end armastama õppida, siis see aasta on just sinule.

Aastanumber 2: kannatlikkus, suhted, tasakaal, tunded

Kui sinu numbriks on kaks, siis järgmisel aastal ootab sind ees tasakaalu leidmine ja selle tugevdamine, mida sa oled enda jaoks juba loonud. Kuna aasta võib olla aeglase tempoga, võib sulle vahel tunduda, et midagi ei toimu. Ära lase sel end petta, kuna sageli toimuvad asjad «kaadri taga». Üks asi, mis aitab sul aeglasel aastal edasi liikuda, on kannatlikkus.

Pea meeles, et armastus, suhted, tunded ja südameasjad on järgmisel aastal esiplaanil. Olemasolevaid suhteid võivad ees oodata raskused või need muutuvad tugevamaks. Vallalised kohtuvad ilmselt eriliste inimestega.

Aastanumber 3: suhtlemine, eneseväljendus, loomingulisus

Kui eelmisel aastal oli viivitusi ja asju, mis ajasid sind endast välja, siis uuel aastal loksub kõik taas paika. Liigud kiires tempos edasi ja asjad, mida oled varem teinud, hakkavad nüüd vilja kandma. Sinu elus toimub väga palju asju, seega planeerimine, distsipliin ja keskendumine võivad nõuda lisapingutust. Organiseeritus ja tasakaalukus tagavad edu.

Kolmas aastanumber viitab suhtlemisele ja teistega koosolemisele, seega otsi üles vanad sõbrad ning ole uuteks tutvusteks valmis. Kindlasti on tegemist ka väga optimistliku aastaga, mil domineerivad lõbu ja rõõm. Pole vahet, mida sulle teha meeldib - puhata, aia eest hoolt kanda, süüa teha, tantsida, muusikat kuulata või midagi muud teha - tee seda järgmisel aastal rohkem!

Aastanumber 4: kord, pingutused, planeerimine

Järgmisel aastal tee kõike selleks, et muuta oma elu võimalikult heaks. On aeg hakata asju tõsisemalt võtma; organiseeri oma elu nii, et kõik tegemised oleksid sujuvamad. Võib-olla tähendab see seda, et peaksid rohkem trenni tegema ja tervislikult toituma; ehk oleks aeg midagi õppida, et end arendada; võib-olla vajab su kodu remonti vms. Kõik isiklikud ja tööalased ülesanded on sulle pikas perspektiivis kasuks, kui sa oled valmis nende nimel pingutama.

Ühtlasi on hea aasta tulevikuplaanide tegemiseks, et astuda neile sammuke lähemale. Järgneva 12 kuu jooksul annab elu sulle võimaluse luua oma tulevikule tugev vundament, ära lase seda võimalust raisku.

Aastanumber 5: seiklused, areng, liikumine, muutused

Kui sel aastal sai palju tööd tehtud ja vaeva nähtud, siis järgmisel aastal ootab sind ees väga tegus aeg, mis toob endaga kaasa nii oodatud kui ootamatuid muutusi. Need muutused võivad end ilmutada mitmel erineval moel. Mõni inimene vahetab elu- või töökohta, mõni värskendab suhteid. Mõne jaoks tähendab muutus elustiili või suhtumise muutmist. Valikuvõimalusi on palju, seega rebi end lahti vanast rutiinist ja ole valmis uuteks väljakutseteks.

Uuel aastal võib tekkida ka soov turgutada oma maitsemeeli hea toidu ja alkoholiga, sul võib tekkida tahtmine raha kulutada või end seksiga hellitada. Ära tegutse uisapäisa ja ole ikkagi ettevaatlik. Distsipliin ja mõõdukus toovad sulle edu.

Aastanumber 6: armastus, perekond, kodused kohustused

Järgmisel aastal võiksid teiste jaoks olemas olla ja keskenduda oma kohustustele. Võib-olla tahab keegi sinu õla najal nutta, seega paku oma abi nii palju kui võimalik. Hoolitse vanemate sugulaste eest, aita haigeid lähedasi, hoia väiksemaid lapsi. Oluline on see, et sa tegeleksid nende tunnetega tervel moel ja peaksid meeles, et see ei kesta igavesti. 

Hea aasta on ka vallaliste jaoks, kuna nemad leiavad ilmselt armastust. Eksisteerivad suhted muutuvad sügavamaks ja intiimsemaks. Samas kui suhtes on juba pikemat aega olnud probleeme, siis need kerkivad nüüd üsna teravalt esile ning ebastabiilsed suhted leiavad oma lõpu. 

Aastanumber 7: endasse vaatamine, personaalne ja spirituaalne kasvamine

Kui sel aastal keskendusid teiste vajadustele, siis uuel aastal ürita luua parem suhe iseendaga. Seitsmes aastanumber soodustab eneseanalüüsi, et saaksid paremini aru, kes sa oled, mida sa tahad ja miks sa sündisid. Sinu peamine eesmärk järgneva 12 kuu jooksul peaks olema isiklik areng, spirituaalne tarkus ja vastuste leidmine enda seest. 

Uus aasta pole kuigi hea aeg uute võimaluste jahtimiseks ega ärimaailma vallutamiseks. On aeg astuda sammuke tagasi ja vaadata enda sisse ning toimunut analüüsida. Väga kõrgel tasemel on sinu võime uurida ja uusi asju mõista, seega on hea aasta midagi õppida või olemasolevaid oskusi lihvida, eriti kasulikud valdkonnad on IT ja arvutid, teadus, psühholoogia ning alternatiivmeditsiin.

Aastanumber 8: isiklik võim, majandusasjad, karjäär

Kaheksas aastanumber keskendub ärile, karjäärile, varale, finantsasjadele ja õigusküsimustele. Mõnel inimesel avaneb võimalus oma karjääri arendada ja majanduslikku edu saavutada; teised võivad kogeda kulude kasvu või majanduslikku põrumist.

Uuel aastal saad lõigata seda, mida oled pikalt külvanud. Oled olnud aus ja töökas, see saab mingil moel premeeritud.

Aastanumber 9: muutused, lõpuleviimine, lõpud

Üheksas aastanumber sümboliseerib üheksa aastat kestnud tsükli lõppu ja seetõttu keskendub see lõpuleviimistele ning lõpetamisele. Samas on olulisel kohal ka uuteks algusteks valmistumine.

Tähtis on vabaneda asjadest, mis ei mängi sinu jaoks enam mingit rolli, olgu selleks töökoht, sõprussuhe, armusuhe, elukoht, mõtteviis või käitumisviis. On hea aeg oma elu puhastamiseks üleliigsetest asjadest, et saaksid kergemalt edasi liikuda. 

Lisaks lõpetamisele on sel aastal tähtis ka taassünd, sest kõik asjad, mille suunas oled liikunud, jõuavad lõppu ning puhkevad õide. Teisisõnu on tegemist aastaga, mil saad heldelt tasustatud, aga sa oled selle ka ära teeninud. Looda parimat ja seda sa ka saad, eriti uuel aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles