Aastavahetusel saadud suudlus ennustab, millised on su lähisuhted uuel aastal

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastavahetus New Yorgis Times Square'il.
Aastavahetus New Yorgis Times Square'il. Foto: JESSICA RINALDI/Reuters

Komme uue aasta saabudes kedagi suudelda on omane peamiselt ameeriklastele, kuid vaikselt oleme hakanud isegi seda omaks võtma. Aastavahetusel saadud suudlust peetakse väga oluliseks, sest paljude arvates võib sel olla suurem tähendus, kui oled siiani osanud aimata.

Kui tahad teada, millised suhted võivad sind uuel aastal ees oodata, siis ole valmis aastavahetusel suudlusi jagama ja vastu võtma. Just sel maagilisel hetkel saadud musi võib ennustada, milliseks muutub su armuelu 2016. aastal, kirjutab Elite Daily.

Lühike, kuid armas suudlus

Lühike suudlus või musi viitab sellele, et su silmarõõm tahab teie suhet kergena hoida. Praegu sa meeldid talle, aga ära arva, et suudad tema tähelepanu väga pikalt endal hoida. Teie suhe võib mõnda aega kesta, kuid midagi pikaajalist sellest välja ei arene.

Musi põsele

Te olete kõigest sõbrad. Mida kiiremini sa sellega lepid, seda kiiremini saad edasi liikuda ja leida mehe, kes on tahaks midagi sõprusest enamat.

Suudlus suvalise mehega baarist

Kui oled vallaline ja tahad aastavahetusel kindlasti kedagi suudelda, leia baarist mõni seksikas mees. Teie kokkusaamisest ei arene ilmselt suhet välja, kuid aasta viimasel õhtul võid ju veidi lõbutseda.

Suudlus, mis viib seksini

Suudlus haarab teid endasse ja te unustate selle, et teie ümber on veel inimesi. Käed liiguvad üle teineteise keha ja teil oleks hädasti vaja leida privaatne koht, kus kahekesi olla. Hea uudis on see, et kirglik suudlus võib tähendada, et sind ootab uuel aastal ees palju kirglikke hetki.

Peale sunnitud suudlus

Kui sulle tundub, et mees suudleb sind liiga agressiivselt, siis ole ettevaatlik – ta võib olla selline tüüp, kes muutub kergesti armukadedaks. Teie suhe ei kestaks kuigi pikalt.

Suudlus, mida sa temalt palusid

Paljud paarid ei armasta avalikus kohas suudelda või õrnust välja näidata, ent aastavahetusel võiks selles osas erandi teha. Kui sa pead meest lausa paluma, et ta sulle uue aasta saabudes tänaval musi teeks, siis pole tegemist kuigi iseseisva mehega. Ta võib olla su kõrval nii kaua, kuni teeb lõpuks abieluettepaneku, kuid sina oled see, kes peab ta altari ette tirima.

Suudlus, mida olete mitu kohtingut oodanud

Võib-olla veedad aastavahetuse mehega, kellega oled vaid paar korda väljas käinud. Kui teie esimene suudlus satub just aastavahetusele, siis tõenäoliselt kestab teie suhe vähemalt suveni. 

Halastussuudlus mõne sõbraga

Kuigi sina üritad teda kiirelt suudelda, et asjaga ühele poole saada, tahaks tema, et see suudlus jääkski kestma. Kahjuks võib selline tegu teie sõprust mõjutada ja uuel aastal ei pruugi te teineteist kuigi sageli näha.

Kohmetu suudlus, mida ei saagi õigesti teha

Mis suunas peaksid oma pead pöörama? Kas su huuled on liiga karedad? Kas su keel maitseb veini järgi? Mõtled selle suhte enda jaoks liiga keeruliseks ja see võib enne kevadet juba otsa saada.

Ideaalne suudlus, mille su pere fotole jäädvustab

Su perekond muutub alati väga härdaks, kui nad näevad teid avalikult õrnutsemas. Teie puhul ei teki kellelgi küsimust, kas te olete suhtes või mitte. Mõlema Instagrami kontol on ilmselt arvukalt pilte, kus olete teineteise embuses ja see jätkub sama hoogsalt ka 2016. aastal.

Armastav suudlus, mida saadab siiras naeratus

Oled nii õnnelik, et su süda võiks lausa plahvatada! Tähista sel õhtul julgelt, võid üsna kindel olla, et ka järgmisel aastavahetusel ootab sind ees sama armastusväärne suudlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles