Kaheksa karmi tõde suhtest lahutatud mehega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Mida vanem sa oled, seda suurem on tõenäosus, et võid end kord leida lahutatud mehe käevangust. Kuigi esmapilgul võib selline olukord tekitada kõhedust, et mees ei oska suhteid hoida, siis tegelikult ei ole niisugusteks järeldusteks põhjust ning keskenduda tasuks positiivsele. 

Näiteks võib just mehe endine kooselu tõestada, et ta oskab pühenduda ühele inimesele. Veelgi enam, see on märk, et ta teab, mida suhtelt ootab, kirjutab Fox News. Sellele vaatamata on mõningaid aspekte, mida võiks teada iga naine, kes on otsustanud end siduda lahutatud mehega.

Paljuski oleneb õigest ajastusest. Ka mõni kuu võib muuta väga palju. Kui tegu on mehega, kes on alles äsja lahutatud, võib ta olla oma tunnete meelevallas, mis teevad ootamatuid keerdkäike. Lahutusega tegelemise kõrvalt võib tal olla raske hoida oma tähelepanu uuel suhtel sinuga. Isegi kui ta arvas aastaid, et elab üksi paremini, võib reaalne vallaliseelu mõjuda talle väga ootamatult. Lühidalt - kui ajastus on vale, ei pruugi teie romanss õnnestuda. 

Sa pead olema piisavalt enesekindel, et kuulda, mis tal eksi kohta öelda on. Keegi ei naudi seda, kui kallim räägib väga kirglikult kellestki teisest. Kui su kallimaks on abielu lõpetanud mees, kuuled suure tõenäosusega tema endise naise kohta nii head kui halba. Oled sa selleks valmis?

Mõtle, mida sa ise tema asemel teeks. Nii suure elumuutuse juures tahaksid kindlasti sellest palju rääkida. Kuula ta ära, aga ära jää öeldu peale liiga pikalt mõtlema. Sulle võib tunduda, et kogu teie elu keerleb tolle eksi ümber, kuid proovi sellest mööda vaadata. Samas ära lase ka mehel end sinu najal tühjaks nutta, sa pole tema psühholoog. 

Sa pead vältima küsimusi endise naise teemal. Arusaadav, et sul on huvi mehe mineviku kohta, kuid see pole teema, mille detailid oleksid sulle olulised. Ära päri, ära nuhi. Küll mees räägib ise, mida tahab, et sa teaks, ning mõnest seigast räägib ehk hiljem, kui on selleks valmis. Kuna mees üritab siiski oma endisest naisest üle saada, ei ole mõistlik teda ise pidevalt meelde tuletada. 

Ära kiirusta meest takka. Pärast valusat lahkuminekut võib mees hingehaavade tõttu olla veidi kinnisem kui sulle meeldiks. See on normaalne, ära sunni teda end avama, kui ta ei ole selleks tegelikult valmis. Austa mehe tundeid ja katsu teda mõista. Sa ei taha, et ta kiirustaks end sinuga siduma ainult selleks, et eksist üle saada. Nii võib kiirele algusele tulla kiire lõpp. 

Sa võid end tema sugulaste ja sõprade seltsis tunda üsna ebamugavalt. Võid juba ette aimata, et igas mehega seotud seltskonnas oled sa uus nägu, keda kõik terava pilguga jälgivad. Väga võimalik, et sa ei ole nendes seltskondades eriti teretulnud, sest nii mõnigi võib hoida eksi poole. Ära võta seda isiklikult - nende vaenulikkus tuleneb soovist kaitsta ja hoida oma lähedast. Nad teavad, mida mees pidi üle elama ja kardavad, et see juhtub jälle. Aeg parandab ka selle haava.

Varem või hiljem kohtud tema endise naisega. Kui neil on lapsi, ühiseid kohustusi või lemmikloomi, võid kindel olla, et sul ei õnnestu teda vältida. Kindlasti on see ebamugav, aga ole võimalikult sõbralik ja viisakas. Sõltuvalt lahkuminekust on võimalik, et mehe eks on kibestunud ja peab teie peale vimma. Ka sel juhul tuleks sul jääda meeldivaks ja tagasihoidlikuks, isegi kui tekib suur tung laskuda temaga samale tasemele.

Mees peab sinuga olema täielikult aus. Suure tõenäosusega ei hakka mees sulle iga kord teada andma, kui ta oma endise naise järgi igatseb või tunneb kahetsust. Julgusta meest olema sinuga aus ja ütle, et ta võib oma tunnetest rääkida hinnangut kartmata. Las ta räägib ausalt, mida mõtleb ja kiida teda avameelsuse eest. See tuleb teie suhtele ainult kasuks. 

Mõnikord pead kõrvale astuma ja laskma tal tegeleda oma probleemidega ise. Kui sa suhtled mehega, kes on äsja lahutanud või alles lahutamas, siis hoia oma silmad lahti ja ära hellita liiga suuri ootusi. Tema elus on sel ajal toimumas korraga väga palju ja võtab aega, enne kui ta oma uute kohustuste ja elustiiliga harjub. Kui tal on lapsed, ei saa sa iga kell tema ukse taha ilmuda või loota, et ta viib sind ootamatult reisile. Paraku pead mõnda aega leppima teise kohaga.

Lahutatud mehega suhte loomisel peab olema kannatlik ja mõistev, kuid see ei tähenda, et suhtel poleks üldse mõtet. Peagi on ta taas valmis end siduma, kuid nüüd teab ta juba paremini, kuidas suhet hoida ning mida kaaslaselt oodata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles