Millised võiksid olla erinevate tähtkujude lubadused uueks aastaks?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

2015. aasta on lõppemas ja paljud meist vaatavad enda sisse, et otsustada, mida enda ja oma elu juures muuta. Tähtkuju mõjutab meie otsuseid ja valikuid väga suurel määral, seega miks mitte juhinduda uueaastalubaduste andmisel oma sodiaagimärgist?

YourTango uuris tänase, 30. detsembri, horoskoopi ja pani lühidalt kirja, mida võiksid erinevad tähtkujud uueks aastaks lubada.

Kaljukits

Sinu jaoks on täna üsna rahumeelne päev. Teised näevad asju samamoodi nagu sina, eriti tähtis on see suhete valdkonnas. Teiste tugi ja mõistmine tekitab tunde, nagu oleksid lotoga võitnud. Naudi seda, kuni see kestab!

Lubadus uueks aastaks: ürita olla optimistlikum.

Veevalaja

Mõtled täna palju tulevikule. Juurdled selle üle, miks sa oled maailma sündinud ja kuidas võiksid 2016. aastat omalt poolt muuta. Ära anna alla – ühel hetkel jõuad õige vastuseni.

Lubadus uueks aastaks: ära karda armuda.

Kalad

Lõpuks ometi on see aasta lõppemas! Oled kõvasti tööd teinud. Uuel aastal võiksid tööd teha pigem targemini, mitte üle pingutada. Tee endale teene ja leia moodus, kuidas saaksid tööd ning eraelu kenasti tasakaalustada.

Lubadus uueks aastaks: reisi mõnda uude kohta.

Jäär

Ole kannatlik, lõpp juba paistab! Kas oled uueaastalubadused välja mõelnud? Tavaliselt tuleb sul suure pildi maalimine väga hästi välja, aga võta aeg maha ja keskendu hoopis väikestele sammudele.

Lubadus uueks aastaks: proovi mediteerimist.

Sõnn

Kas sa pead tõesti ootama vana aasta õhtut, et romantikaga algust teha? Homme on ideaalne õhtu kohtingule minekuks. Muuda see õhtu enda jaoks meeldejäävaks ja astu julgelt uude aastasse.

Lubadus uueks aastaks: tee midagi suurt ja spontaanset.

Kaksikud

Sul on kange tahtmine ilutulestiku ajaks kuskile eemale saada, olgu selleks kasvõi privaatne hotellituba. Kuna oled hingelt rändaja, ei suuda sa kaua ühes kohas paigal püsida. Kui sul pole veel homseks õhtuks plaane, hakka neile mõtlema.

Lubadus uueks aastaks: hakka päevikut pidama.

Vähk

Tahaksid uut aastat vastu võtta rahulikult kodus olles. Oled väga tugevalt keskendunud uuele aastale ja soovid, et see algaks värskelt, mitte pohmelliga. Ole heade sõprade seltsis kodus ja jaga nendega oma mõtteid uueks aastaks.

Lubadus uueks aastaks: ole rohkem tänulik.

Lõvi

Kas sinu aastavahetuseplaanid jäävad viimasele minutile? Kindlasti mitte! Sul on palju erinevaid kutseid, tuleb vaid üks koht välja valida. Täna hakka juba mõtlema sellele, mis riietega sa uude aastasse soovid minna. 2016. aastat võiks alustada moekalt.

Lubadus uueks aastaks: tee plaane ja pea neist kinni.

Neitsi

Ka sul on homseks õhtuks mitmeid kutseid, tuleb vaid üks välja valida. Mõtle juba täna sellele, mida sa uueks aastaks endale lubad, sest homme võib kiireks minna.

Lubadus uueks aastaks: tee midagi, mis sind hirmutab.

Kaalud

Sul on läheneva aasta suhtes väga hea tunne. Oled homseks nii mõndagi plaani võtnud, seega täna keskendu puhkamisele. Tõsta homme julgelt klaas 2016. aasta tervituseks – sellest tuleb hea aasta!

Lubadus uueks aastaks: lase mürgisest suhtest lahti.

Skorpion

Aasta hakkab lõppema ja sa näed veel vaeva, et mõned poolikud asjad ära teha. Plaanid uude aastasse minna väga enesekindlalt. Sinu töötuhin on täna väga kõrge.

Lubadus uueks aastaks: ära karda andeks paluda.

Ambur

Oled üsna püsimatu. Miks mitte võtta uus aasta vastu olles kuskile teel? Mine oma kallima või sõbraga reisile ja vaadake, kuhu tee teid homseks õhtuks viib. Uus aasta ju läheneb, miks mitte võtta see vastu mõnes uues kohas.

Lubadus uueks aastaks: ära peida end alati huumori varju. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles