Liina Vahtrik: mulle on eluaeg huvi pakkunud valdkonnad, kus kuidagi rikkaks ei saa

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Liina Vahtrik
Näitleja Liina Vahtrik Foto: TV3/Mardo Männimägi

Ajakirja Naisteleht lugejad valisid juba viiendat korda Vahvat Naist, kelleks sel aastal sai näitleja ja saates «Su nägu kõlab tuttavalt» paljude südame võitnud Liina Vahtrik. Kuigi Liina Vahtrik on juba aastaid olnud Von Krahli teatri näitleja, on ta oma elu jooksul proovinud üsna mitmeid ameteid.

Näiteks on ta töötanud Tallinna Linnamuuseumis sekretärina. «Aga ma polnud sel ametipostil eriti hea,» tunnistab Vahtrik. «Olen natuke sotsiofoob ja eriti kardan suhelda igasugu ametiasutustega.»

Huvitavaid ameteid on tal olnud veel – näiteks on tal massööri diplom, mis lubab tal praktiseerida klassikalist Rootsi massaaži. «Mulle on eluaeg huvi pakkunud sellised valdkonnad, kus kuidagi rikkaks ei saa: sotsiaalsfäär, erivajadustega inimeste eluolu, religioon, kunst,» rääkis Vahtrik.

Pärast näosaadet on talle tehtud mitmeid huvitavaid pakkumisi, mis on seotud muusikaga. Näiteks üks Pariisis elav kunstnik palus Vahtrikul kirjutada muusikat ühele lühifilmile. «Ma veel ei tea, millega ma seda nüüd kirjutan, sest klaver on katki ja nüüdisaegsematest vahenditest ei tea ma tuhkagi! Aga see mõte ajab mind väga ärevile ja ma teen seda kindlasti!» sõnas ta. 

Pikemat intervjuud Liina Vahtrikuga loe värskest Naistelehest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles