Nädala leiud

Britt Rosen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Muhv on tagasi!

Karusnahast, rohkem küll selle imitatsioonidest vaimustunud mood on taasavastanud vana hea muhvi! Võib-olla leiate selle armsa kätesoojendaja vanaema riidekapis sobrades, kuid üht-teist pakutakse ka poes.

Näiteks Tallinna kaubamajast leidsin Eestis tehtud kunstkarusnahast muhvid – kährikukarva Adleri muhv maksab 311,40 kr. Sealsamas ilutsesid ka kaelariputatavad muhvid, kuid paari päeva eest oli neid alles veel vaid üks...

G-Star talvetuules

Suurlinliku ja raju tänavamoe üks esimärke G-Star tõestas fännidele suures autorekkas hiljuti korraldatud trendietendusel, et jätkab karmi, brändile omast hallikat ja musta värviliini. Siiski, tänavu ilmestab seda ka paar erksat värvipiiska.

Ja muidugi on sügistalvise rõivaparaadi seas kõige erinevamaid teksaseid, küll liibuvaid, küll kalifeesid, aga ka  talvehitiks tõusnud sooje kudumeid ja uudisena Eestisse jõudnud popikaid-sportlikke jalavarje. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles