Kuidas sa tead, et oled vana?

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Oma peas oleme me kõik noored, kas pole? Lihtsalt vanusenumber kuidagi tiksub edasi ja ühtäkki sa avastad, et su laps lõpetab keskkooli ja sa ei mäleta viimast korda, mil sult kuskil iialgi dokumenti küsiti.

Kuidas teada, et oled vana? Buzzfeed kogus kokku naljakad Twitteri-kasutajate tõdemused vananemise kohta.

«Sa tead, et sa oled suureks kasvanud, kui su tuttavad hakkavad meelega lapsi saama.» (@_viibbe)

«Ma arvasin, et ma olen lihtsalt väga väsinud, aga sellest on möödas viis aastat, nii et paistab, et ma näengi nüüd selline välja.» (@amydillon)

«Mida vanemaks ma saan, seda varasemaks «hilja» lükkub.» (@CelebrityChez)

«Sa pole vana enne, kui teismeline kasutab sinu kirjeldamiseks sõna «keskealine».» (@jake_lach)

«Ma tean, et ma hakkan vanaks jääma, sest ma nägin just kuumi tüdrukuid bikiinides ja mu esimene mõte oli: «Ma loodan, et nad kasutavad päikesekaitsekreemi.»» (@Smethanie)

«Vananemisest:
21aastane: jee!
22aastane: jee!
23aastane: jee!
24aastane: jee!
25aastane: jee!
26aastane: oot
27aastane: oh jumal
28aastane: palun lõpetage ära» (@soccrchik17)

«Hei kutid, mäletate aega, mil te oma põlvedest rääkides kasutasite väljendeid vasak ja parem, mitte «hea põlv» ja «vigane põlv»? Olid alles ajad.» (@missekay)

«Ma olen nii vana, et ma mäletan, kuidas mõnikord ma ei teinud terve päev otsa ühestki asjast pilti.» (@funnyoneliners)

«Kui sa kunagi mõtiskled selle üle, kas sa oled vana, siis küsi endalt seda: oled sa kunagi ostnud kallist juustu? Siin peitubki vastus.» (@thelronsherk)

«Mu tütar just küsis, miks me ütleme telefoni kohta «hargile panema» ja nüüd ma tunnen end 90aastasena.» (@EnglishJason)

«Sa tead, et sa oled vana, kui sa vaatad filmi «Üksinda kodus» ja mõtled, kui suur nende kodulaenu kuumakse võiks olla.» (@tonysheps)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles