Vaata, kas 2015. aasta horoskoop läks täide: Sõnn

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõnn
Sõnn Foto: Repro

2015. aasta annab võimaluse rakendada oma potentsiaali täismahus. Esile tulevad sinu parimad omadused nagu kannatlikkus ja stabiilsus tagades sulle mitmel viisil edu. Samas pead tegelema ka karmide asjadega, mis ei pruugi olla meeldivad, kuid samas ka ei tapa. On asju, mis annavad endast ootamatult teada ning sa pead olema valmis nii mõnekski julgeks sammuks. Uued ideed ja ettevõtmised leiavad sinu juurde tee. Ole valmis oma unistusi ellu viima, kuid kui võtad liiga palju asju korraga ette, ei tule midagi välja. Samas ei tasuks siiski liigselt muretseda, sest suudad kõik raskused võita.

KARJÄÄR

Karjäärialane kulgeb aeglaselt, kuid samas stabiilselt. Pead tegelema ka ebameeldivate projektidega, kuid ebameeldivuse kompenseerib lõpuks saadav tasu. Karjäär on Jupiteri ja Pluuto mõju all, mis tähendab, et pead varasemast rohkem arvestama nii positiivsete kui negatiivsete äärmustega. Ole paindlik, sest pead vaheldumisi töötama nii üksinda kui meeskonnas. Ole tegevuste juures nii mõtete kui tunnetega.

SUHTED

2015. aastat saab nimetada suhete aastaks, sest sulle tähtis suhe muutub. Jõuad koos partneriga nii uutesse sügavustesse kui kõrgustesse. Tegeled inimsuhete ja koduse õhkkonna parandamisega. Oled varasemast õppinud, mida teha ja mida mitte. Kui partneri ja lähedastega tekib eriarvamusi, siis ära nende lahendamiseks üle pinguta, sest siis saad vastupidise tulemuse. Mingil ajajärgul võid elada liigselt fantaasiamaalimas, kuid väikesed elu poolt antavad müksud toovad maa peale tagasi. Ole valmis endast nii andma kui vastu võtma.

RAHA

Millal raha ei ole Sõnni armastanud? See aasta ei ole erand, kuid ole ettevaatlik liigkulutamisega, sest sul võib tekkida tahtmine millegi suure ja võimsa omanikuks saada. Üleostmisele aitavad piiri panna lähedased. Kui aasta alguses suudad rahakulutamist vähendada, siis aasta lõpuks on olemas summad, mis võimaldavad luksuslikku puhkust. Mingil ajal võid saada rahalist ja moraalset toetust sugulastelt, kellele sa järsku meelde tuled. Seda just selle tõttu, et oled ise neid varasemal ajal toetanud.

TERVIS

Tervis on nii ja naa, kuid midagi tapvat siiski ei ole. Mida paremas vormis sa vaimselt oled, seda parem on ka üldine tervis. Kui tunned, et pead mingeid harjumusi muutma, siis tee seda järkjärgult. Oled harjunud hästi sööma, kuid võib tekkida oht, et tarbid rohkem kui keha vajab. Kui teed järeldused ja vastavad muutused, siis pole tervisekahju karta. Püüa hoiduda psüühiliselt negatiivsetest paikadest ja liigkriitilistest persoonidest, sest need panevad sind endas kahtlema. Stressi aiatavad leevendada kuum saun ja veeprotseduurid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles