Seitse nõksu, kuidas tõmmata ligi paremaid suhteid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Oled väsinud oma eluarmastust ootamast? Tundub, et kõik deidid lähevad metsa ja sulle polegi ilusat suhet ette nähtud?

Heida need mõtted peast ning katseta, kuidas positiivsust ellu juurde tuua:

  1. Ära hädalda. Ära ole see inimene, kes pidevalt hädaldab ja ära lase ka teistel oma hädaldamisi sinu õlule laadida. On okei, kui sa vahepeal hingele kogunenud mured välja elad, aga pidev vingumine on lihtsalt frustratsioon, mille taga pole mingeid plaane, et asju paremaks muuta.
  2. Tunnista, et sul on minevik. Aga ära jää minevikku kinni. Minevik jäägu sinna, kus ta on, sinul on aeg edasi liikuda. Minevikuhaavadest paranemine võtab teinekord aega, seega luba endal ka põdeda.
  3. Armasta iseennast. Parim viis tõmmata ligi positiivset armastust on armastada iseennast. Armasta iseennast täpselt sellisena, nagu sa oled. Pane ennast esikohale. Õpi ennast tundma.
  4. Ära anna võimu käest. Hoia võimu enda kätes, ära luba potentsiaalsetel partneritel seda enda kätte haarata, muutes sinu arvamust ja nägemust iseendast. Seisa oma tõe eest. Kuula, mis teistel on öelda, kuid suhtu sellesse paraja kriitikameelega.
  5. Mõista, et äraütlemine on suurepärane. Oli tore kutt, aga pärast esmakohtingut pole sa temast enam midagi kuulnud? See on täiesti okei. Nad andsid sulle hinnangu millegi põhjal, mis ei ole sinu mure. Inimene, kes on sinust tõeliselt huvitatud, tahab sind üleni tundma õppida ja ei ütle sulle ära.
  6. Armasta iga hetke. Leia igas hetkes midagi rõõmutoovat, igas kogemuses midagi kasulikku, ka siis, kui see tundub võimatu. Positiivsed inimesed tõmbavad ligi positiivseid inimesi.
  7. Ära muretse. Õige inimene saabub sinu juurde täpselt õigel ajal. Sina ole rõõmuga sina ise edasi.

Allikas: Higher Perspective

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles