Kõigest kümme Miss Universumi kandidaati julges näidata ennast ilma meigita

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miss Austraalia Monika Radulovic meigitult.
Miss Austraalia Monika Radulovic meigitult. Foto: Sthanlee Mirador/Sthanlee Mirador/Sipa USA

Kuna iludusvõistlused saavad alati palju tähelepanu – nii positiivset kui negatiivset –, otsustasid Miss Universumi korraldajad sel aastal näidata, et missikandidaadid on täiesti tavalised naised. Osalejaid julgustati nimelt sotsiaalmeedias jagama endast fotosid, kus nad on ilma meigita.

Üleskutse eesmärgiks oli näidata, et missikandidaatide ilu ei seisne ainult uhketes soengutes ja pidulikus meigis – need naised on ka ilma meigita kaunid. Missidel paluti postitada oma fotod Twitterisse kasutades märksõna #ConfidentlyBeautiful, kirjutab Business Insider.

Kuigi Miss Universumi tiitli nimel võistles 80 naist, julges vaid kümme neist näidata end ilma meigita. Kümme julget naist tõestavad, et nad on tõepoolest ilusad ka ilma meigita.

2014. aastal sai alguse meigita selfide tegemine (#NoMakeupSelfie), mis levis kuulsuste seas lausa meeletu kiirusega. Trend sai alguse sellest, et tõsta teadlikkust vähktõve leviku ja ravi osas ja paljud kuulsad naised olid nõus jagama fotosid, kus nad olid täiesti puhta näoga.

Üks julge missikandidaat oli Austraalia esindaja Monika Radulovic, kes näeb ilma meigita väga kaunis välja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles