Soenguõpetus: värske ja peen hobusesaba

, Raamatu «Juuksekunst» autor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Värske ja peen hobusesaba
Värske ja peen hobusesaba Foto: Kirjastus Pegasus

Muuda end selle rõõmsa hobusesabaga «Archie Comicsi» Bettyks – minu lemmikosaks on ülepakutud lokk. Kaunista paelaga, et anda veidi lisasärtsu. 

Sul on vaja:

  • juuksejuuretõstjat
  • otsakuga fööni
  • sabaga kammi
  • ovaalset naturaalharjastega harja
  • soenguhaaki
  • juukselakki
  • 25 mm lokitange
  • ca 30 cm paela

Tee nii:

  1. Alusta puhastest kuivadest juustest. Pihusta pealaele juuretõstjat ja föönita see kohevuse saamiseks juustesse.
  2. Tupeeri sabaga kammi abil pealmiste juuste juuri, keskendudes põhiliselt pealaele. Silu juukseid harjaga, aga ettevaatlikult, et sa tupeeringut välja ei harjaks.
  3. Täiusliku asukoha leidmiseks tõmba mõttes diagonaalne joon kõrva pealt ja võta hobusesaba kokku seal, kus see joon lõpeb. Kinnita soenguhaak juustesse, keera see ümber hobusesaba ja haagi siis teine ots kummipaela.
  4. Jaga oma hobusesaba kaheks või kolmeks salguks ja lase igale juukselakki peale, seejärel kooluta neid ükshaaval lokitangidega. Keera iga salku samasse suunda ümber raua keskkohast kuni lõpuni, seejärel hoia mitu sekundit.
  5. Lase igal salgul jahtuda, siis harja need kokku perfektselt ühte sulanud hobusesabaks. Keera patsi allosas rannet, et oma lokile tõega hea kuju anda. Lase juukselakki peale.
  6. Seo pael ümber oma üksiku hüpleva loki kinnituskoha.
Foto: Kirjastus Pegasus

Soenguõpetus on pärit kirjastuse Pegasus uuesti raamatust «Juuksekunst». Sellest leiad 40+ uhket, mitmekülgset ja kergestiteostatavat soengut – igaks päevaks või erilisteks puhkudeks – soengustilistilt Rubi Jonesilt. Rubi Jones on New York Citys elav vabakutseline juuksur. Tema juuksurikarjäär algas Bumble & Bumble’is, ühes kõige prestiižsematest salongidest New Yorgis. 2011. aastal viis toimetajakarjäär ta Prantsusmaale, Pariisi. Aastal 2014 kolis ta tagasi New York Citysse, kus ta jätkab soengute valmistamist ajakirjadele, reklaamikampaaniateks ja eraklientidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles