Uue aasta lubadused

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Üks aasta peagi ukse sulgeb, uus on kohe-kohe käes ... Milliseid lubadusi sina sel puhul endale annad? Osta.ee ja Eesti disainerid abistavad sind nende täitmisel ja pakuvad inspiratsiooni, mida edaspidi paremini teha. Galeriist saad häid ideid. Pikem kirjeldus toodetest on tekstis.

Oled juba mitu aastat mõelnud, et õpiks õige golfi mängima. Tee nüüd oma unistus teoks! Ilus varustus annab õppimisele hoogu. Miks mitte alustada kauni golfikleidi soetamisest? Kleit sobib hästi ka vabal ajal kandmiseks! Hind 99 eurot.

Soovid olla uuel aastal naiselikum, kanda rohkem seelikuid ja kleite ning nende juurde ka ehteid? Pärlitega kõrvarõngad Antleri kollektsioonist on lummavad ja kaunistavad iga naist. Kollektsiooni peamiseks inspiratsiooniks on hirvesarved (ingl antlers). Hind 80 eurot.

Lubad uuel aastal reisile minnes kaasa võtta vaid need asjad, mida tõepoolest vajad? Tuub aitab sul olla praktiline, sest ei kortsu ja pakub sama palju võimalusi, kui sul on fantaasiat. Hind 35 eurot.

Karvast pereliiget rõõmustab kindlasti uus mõnus pesa. Nufnufi koerapesa Bobbie on mõnusast materjalist, kindlasti tuleb sinu kutsale sellel pikutades magus uni. Hind 49 eurot.

On sul vahel riided kodus hunnikus või pole külalise mantlit kuhugi riputada? Lucky Laika nagi «Julgete päralt on maailm» tõttab appi. Kunstnik Olivia Lipartia nagikollektsioon on inspireeritud vanasõnadest. Hind 16 eurot.

Palava ilmaga lähed ujuma või otsid mõne varjulise koha. Aga mida peab kuumaga tegema sinu arvuti? Lapresti õhutusavadega jahutusalus hoiab arvuti värskena. Hind 39 eurot.

Kas lubad endale, et oled uuel aastal täpsem ega jää nii tihti hiljaks? Kunstnik Sandra Allemanni disainitud klaasist lauakell Bubble sobib nii koju kui kontorisse. Hind 70 eurot.

Mäletad ju veel movembrist, et see ninaalune karvapuhm sulle kohe üldse ei sobinud? Nüüd võid soetada endale šiki puidust vuntsikujulise kikilipsu ja vuntsiannust jagub terveks aastaks. Hind 30 eurot.

Tahad lapsega rohkem koos olla? Meisterdage üheskoos üks tore lennuk, mis lisaks tegemisrõõmule toob hiljem ka mängurõõmu. Hind 6 eurot.

Sulle meeldib rattaga sõita, aga pere pesamuna ei jõua sinuga sammu pidada? Võta nööpsadul ja minge koos maailma avastama! Klassikalise meesteratta külge kinnitatav nööpsadul sobib vähemalt kolmeaastasele lapsele. Hind 75 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles