Eksperiment: kas meestele meeldivad suured rinnad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Kui oled naine, kes otsib armastust, siis võta teadmiseks, et suurus on väga oluline. Täpsemalt, rindade suurus. Teadlased tegid eksperimendi, millest selgus, et suuremad rinnad saavad Tinderis rohkem tähelepanu kui väiksed rinnad.

Meeste kommentaarid ja vastused näitasid selgelt, et mehed tunnevad rohkem huvi naise vastu, kellel on suuremad rinnad. See selgitati välja kahe Tinderi profiili abil – mõlematel oli kujutatud 24-aastast naist nimega Carla, kuid ühe profiili piltidel oli tema rindasid fototöötluse abil suuremaks tehtud – A-korvi asemel olid ühe profiili piltidel naisel DD-suuruses rinnad, kirjutab Daily Mail.

Fotodel kandis Carla kleite ja pluuse, mis paljastasid tema dekolteed. Seejärel asusid teadlased Tinderit Carla nime alt kasutama ja n-ö lükkasid paremale 1000 meest. Seda tehti mõlema konto alt. See konto, millel olid suuremate rindadega pildid, sai 809 mehelt vastuse, kuid väiksemate rindadega kontole reageeris vaid 207 meest.

Kuigi ükski mees ei mainitud oma kommentaarides ega vastustes naise dekolteed, kiitsid paljud mehed naise välimust selle konto juures, kus olid suuremate rindadega pildid. Mõned kommentaarid olid ka üsna seksuaalse alatooniga.

Teadlased järeldasid eksperimendi lõpus, et naise rinna suurendamine ainuüksi ühe suuruse võrra toob naisele tutvumisportaalis 9 protsenti rohkem tähelepanu.

Vaata Daily Maili lehelt, millised fotod olid populaarsemal kontol ja millised vähem tähelepanu saanud kontol!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles