Üheksa kasulikku trikki, et elus paremini hakkama saada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Higher Perspective on kokku kogunud üheksa kavalat nippi, mille teadmine võib nii mõnigi kord elus kasuks tulla.

  1. Kui grupp inimesi naerma purskub, vaatavad inimesed instinktiivselt selle inimese otsa, kellega nad kõige lähedasemad soovivad olla. Nii et kui sa tahad seltskonnas teada, kas keegi on sinust huvitatud, vaata, kas nad naerdes otsivad su pilku.
  2. Kui sa kellegagi räägid, vaata, mis suunas on asetatud tema jalad. Kui need on suunatud otse sinu poole, kuulavad nad sind tähelepanelikult. Muu jalgade asend viitab alateadlikule soovile minema kõndida.
  3. Esimesel kohtingul tasub leida meelelahutus, mis pakuks seiklust ja erutust. Sel viisil hakkab su partner sind erutavate tunnetega seostama.
  4. Kui sa kellegagi esimest korda kohtud, vaata temaga rääkides, mis värvi on tema silmad. Nii meeldid sa inimestele rohkem, kuna sa vaatad neile otse silma – isegi natuke pikem silmside parandab su šansse.
  5. Kui sa töötad klienditeenindajana, püüa istuda peegli ees. Kliendid kohtlevad sind nii tõenäolisemalt austusega, kui nad on sunnitud sinuga suheldes peeglisse vaatama ja enda ilmeid nägema.
  6. Enesekindlus on kõikevõitev. Sageli ei suuda inimesed eristada, kas sa oledki nii osav kui väidad end olevat või on tegemist lihtsalt enesekindlusega. Kui sa oma olekuga näitad, et tead, mida teed, pakuvad inimesed sulle toetust.
  7. Kui sa oled suuremas seltskonnas (näiteks koosolek) ja tead, et keegi kavatseb su kallal võtta, siis püüa istuda selle inimese kõrvale. Nii sa eraldad ta «karjast» ning see võib võtta agressiooni vähemaks.
  8. Kui sa oled üliõnnelik ja kellegagi kohtud, siis on suur tõenäosus, et järgmine kord sama inimesega kohtudes on ka tema sind nähes üliõnnelik. Koerad teevad meiega seda kogu aeg!
  9. Enne tööintervjuud kujuta ette, et oled intervjueeritavatega vana sõber. Nii tunned end mugavamalt, sa võtad suurema tõenäosusega kontrolli enda kätte ja seda positiivset suhtumist märgatakse.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles