Kümme asja, mis tekitavad sinus ebakindlust, kuid mida su kallim armastab

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meil kõigil on mõni asi, mis muudab meid ebakindlaks. Naised kasvavad üles ebarealistlike ilustandarditega, seega pole mingi ime, et paljud meist on oma välimuse suhtes üsna kriitilised. Aga see ei tähenda, et mehed meid samamoodi näevad.

Elite Daily pani kirja kümme asja, mille pärast naised võivad ebakindlust tunda, kuid mis meestele tegelikult meeldivad.

  1. Su mõnusad kehakumerused. Sulle ei meeldi see, et sul on puusadel «sangad», aga su mehele need meeldivad. Ta ei otsi enda kõrvale piitspeenikest modelli, vaid naist, kel on naiselik figuur ja keda on mõnus kaisutada.
  2. Sinu meikimata nägu ja sassis juuksed vahetult pärast ärkamist. Sulle võib tunduda, et peaksid ärkama mehest veidi varem ja kiirelt end vannitoas valmis sättima, kuid tegelikult arvab mees, et sa oled imearmas. Tema leiab, et sa oled ilus hoolimata sellest, et su juuksed on segamini ja silmad unised.
  3. Sinu lõhn ja maitse... allpool vööd. Oma privaatseima kehaosa eest tuleks korralikult hoolt kanda ja seda pesta, sest see valmistab su mehele rõõmu. Ära tunne end ebakindlalt, kui mees tahab sulle mõnu pakkuda. Tema naudib seda, sama peaksid ka sina tegema.
  4. Sinu paljas keha päevavalgel. Mehe arvates pole paremat vaatepilti sinu alasti kehast, mis mõnuleb hommikuvalguses. Veelgi mõnusam on see vaatepilt siis, kui oled näiteks duši all ja vesi voolab mööda su keha. 
  5. Kui oled unustanud end raseerida või vahatada. Võib-olla kasvavad sul ülahuule kohal mõned tumedamad karvakesed, võib-olla pole sa ammu jalgu raseerinud – pole hullu, mees mõistab seda. Tegelikult ta mitte ei mõista seda, vaid ta ei hooli sellest. Tema arvates on see armas, et sa pole alati piinliku täpsusega vahatatud.
  6. Sinu välimus pärast trennis käimist. Jah, mehele meeldib see, kui sa oled kleepuv ja higine. Talle meeldib vaadata ka su trenniriideid, aga veelgi rohkem meeldib talle see, kui ta saab aidata sul need seljast võtta.
  7. Teie seksikad vahekorrad. Seks muudab mõne naise väga ebakindlaks ja see on üsna kurb, sest ebakindluse tõttu ei pruugi vahekord kuigi mõnus olla. Enesekindel ja seiklushimuline naine on ääretult seksikas ning ka hea voodikaaslane.
  8. See hetk, kui sa saad orgasmi. See on väga privaatne hetk ja võib nii mõneski inimeses ebakindlust tekitada, aga mees tunneb väga suurt naudingut, kui ta teab, et suutis sind lõpuni viia. Ära ole sel hetkel häbelik.
  9. Kui hea sa välja näed mõnes liibuvas kleidis. Pole isegi oluline, millist kleiti sa kannad, tema silmis oled sa ikkagi ilus. Kui ta armastab sind, siis oled sa tema jaoks kogu aeg ja iga riietusega maailma kõige kaunim naine.
  10. Milline sa haigena välja näed. Võib kõlada uskumatult, aga mehele meeldib ka see, milline sa haigena välja näed. Ta tahab sinu eest hoolt kanda, ära lükka teda eemale, vaid lase tal sind turgutada.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles