SUUR 2016. AASTA HOROSKOOP

, www.eestihoroskoop.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Teie ees on suur 2016. aasta horoskoop, mida täiendame sel nädalal jooksvalt iga päev. Teisipäeval saime lugeda, milline on meie tulevase aasta üldine ennustus, üleeile selgus, kuidas uuel aastal tervisega lood on, eile vaatlesime karjääri tulevikku ning täna saame teada, millised tuuled puhuvad armuelus. Postimehe nädalalõpulisa Elustiil laupäevases numbris avaldame aga üldise ennustuse 2016. aastaks, nii et ära unusta ka nädalavahetusel leht haarata!

Foto: Vida Press

Jäär (21. märts – 19. aprill)

Eelnevad aastad on Jäärale pakkunud rohkelt ootamatusi ning õpetanud teda kiiresti muutuvate oludega kohanema. Nüüd on olukord märksa rahulikum. Üllatusi ja uperpalle pakub ajajärk eelkõige neile, kes sündinud 6. ja 13. aprilli vahel. Võtke elu kui seiklust, kuid ärge loobuge hetketujude ajel vanast ja väärtuslikust.

Tervis

Sa lausa pakatad optimismist ja elujõust! Tervis püsib suurepärane, kui end hoida mõistad ja liialdusi väldid. Kindlasti tuleb sul regulaarselt sporti teha ning jälgida ka toitumist. Magusaisu võib olla tavapärasest suurem. Kui hõrgutistel mõõdutundetult hea maitsta lased, hakkab kaalunumber kiiresti tõusma.

Karjäär

Teed tööd optimistliku õhinaga, tunned, et see arendab sind. Tööpõld võib laieneda ja uusi väljakutseid pakkuda. Suvel tuleb tegemist minevikus kogetuga – kas sunnib olukord sind taas ette võtma kunagi liiva jooksnud projekte või tulevad ellu tagasi inimesed, kellega oled varemgi koostööd teinud. Märtsis ja juunis tasub ette võtta otsustavaid samme karjääriredelil tõusmiseks – siis on tahtejõudu rohkesti ning paljud uksed valla. Võimalik, et tunned vajadust teadmisi täiendada. See võib tähendada osalemist koolitustel, aga ka ülikooli astumist. Kui sul on kunagi õpingud pooleli jäänud, võid tunda tarvidust neid jätkata. Tekib olukordi, kus pead oma väärtuslikke teadmisi vähem kogenud kolleegidega jagama.

Armastus ja suhted

Parimaid päevi suhete vallas on loota alates oktoobrist, mil õnneplaneet Jupiter jõuab Kaalude märki. Siis on lihtne teistega ühist keelt leida. Sa ei pea pingutama – õiged inimesed satuvad justkui iseenesest su teele. Suhted meeldivate inimestega võivad samas ka kasulikuks osutuda. Küllap tekib kontakte välismaalastega. Võib ka juhtuda, et sõidad kallimaga pikemale reisile või asute hoopiski koos haridust omandama. Aasta lõpp on soodne abiellumiseks.

Foto: Vida Press

Sõnn (20. aprill – 20. mai)

Algaval aastal on sul palju tegutsemisvabadust – ära jää mugavat elu nautima, vaid kasuta oma võimalused ära. Saad tegeleda asjadega, mida oskad ning naudid. Varem omandatud teadmised-kogemused kuluvad nüüd marjaks ära.

Tervis

Kui suudad olla mõõdukas, püsib tervis normis terve aasta vältel. Energiatase on kõige kõrgem aprillis-mais. Aasta viimastel kuudel tunned end suurepäraselt, samas on oht oma võimeid üle hinnata. Sel ajal on väga tähtis, et annaksid kehale pidevalt füüsilist koormust. Ka peaksid siis oma toidusedelit hoolikamalt jälgima. 

Karjäär

Tööasjad sujuvad ilmselt stabiilselt. Kui tahad kõrgemale ametiastmele pürgida või ülemuselt palgatõusu kaubelda, tee seda aasta esimestel kuudel. Aprillis ja mais ole dokumentide vormistamisel ja kokkulepete sõlmimisel ettevaatlik ja punktuaalne. Vead võivad tekkida liigsest kiirustamisest ja lohakusest. Võimalik, et suudad hobist kujundada endale lisasissetulekuallika või siis lausa põhitöö. Suhtle kindlasti erialase ringkonnaga nii Eestist kui piiri tagant – teistelt saad häid ideid ja nõuandeid. 

Armastus ja suhted

Kevad on armumise ja armastamise aeg! Ole aktiivne ja loominguline, käi üritustel – sulle tekib nii mõnigi austaja. Taas elustub see, mis on kunagi tugeva jälje jätnud. Võimalik, et su ellu tuleb tagasi endine armastatu. Pead oma varasemaid tegusid analüüsima, öeldud sõnade eest vastutust kandma. Kui oled kellegagi suhted vussi keeranud, ei maksa meelt heita – saad kindlasti võimaluse olukorda parandada. Astu esimene samm, võta süda rindu ning räägi asjad selgeks. Jätkugu sul julgust oma vigu tunnistada ning nende pärast andestust paluda. Juuni annab võimaluse otsustavate muudatuste tegemiseks.

Foto: Vida Press

Kaksikud (21. mai – 21. juuni)

Ehkki oled loomult püsimatu tegutseja, tasuks sel aastal panustada rohkem energiat kodusse ning peresuhetesse. Vajad tugevat tagalat, saad palju ära teha selle kindlustamiseks. Saad oma elamistingimusi parandada, kodu mõnusamaks ja turvalisemaks muuta.

Tervis

Üsna muutlik aeg, palju sõltub muidugi su enda igapäevaharjumustest, sellest, kui palju endast hoolid. Proovi säilitada rahu, ära riku närveerimisega oma tervist ja heaolu! Juunis ole ettevaatlik, väldi ekstreemsete hobidega tegelemist ja ole ohtlike tööriistade ning teravate esemete käsitsemisel äärmiselt hoolikas. Sügisel võiksid ette võtta põhjalikuma tervisekontrolli arsti juures.

Karjäär

Töises elus on edasiviivam aeg kevadel. Paraku järgneb keerukam periood suvel, mil asjad ei edene enam ootuspärase kiirusega. Võimalik on sisemine segadus – tunned küll tohutut tüdimust ja tahaksid muudatust, ent sul pole selget sihti, kuhupoole samme seada. Ära tee tähtsaid otsuseid hetkeemotsioonide ajel! Pühendu pigem igapäevakohustuste hoolikale täitmisele kui lennukatele tulevikuplaanidele. Arvesta, et enne uute huvitavate ülesannete juurde asumist tuleb vanu vigu parandada.

Armastus ja suhted

Hoolt tuleb kanda püsisuhete eest, vältida aga juhusuhteid. Aprillis-mais võib taas leekima lüüa kunagine armastus. Pere on sel aastal esmatähtis. Küllap avastad, et sul on vanematelt inimestelt mõndagi õppida, samas oskad ka ise neile mingites küsimustes hüva nõu anda. Sügiskuud toovad rõõmu ja lusti, rohkem võimalusi flirtimiseks, hobidega tegelemiseks, lõbutsemiseks ning loova eneseväljendusega silma paistmiseks. Kui oled lapsevanem, annavad järeltulijad sulle küllaga põhjust rõõmustamiseks ja nende üle uhke olemiseks.

Foto: Vida P

Vähk (22. juuni – 22. juuli)

Algaval aastal on suhtlemisvajadus suurenenud – kohtud meeleldi eri inimestega, kuuled huvitavaid uudiseid. Aasta esimene pool on soodne aeg õppimiseks või teadmiste värskendamiseks.

Tervis

Mida sa ka ei teeks – ära hinda oma võimeid üle. Liigne pingutamine ja mõttetu muretsemine ei mõju su tervisele hästi. Kõige tavapärasem viirushaigus tuleb korralikult välja ravida, muidu on tüsistused kerged tekkima. Teadvusta endale, et kõige tähtsam asi maailmas on tervis, ning hoia ennast. 

Karjäär

Tööelu on üsna heitlik, muret on rohkesti, rahulolu aga vähe. Hästi edeneb nii kirjalik kui ka suuline sõnaseadmine. Võimalik, et asjaajamised viivad sind Eestimaa eri nurkadesse. Igapäevaseid kohustusi on su õlul hulganisti, kohati tundub koorem lausa rängana. Võid meelehärmiga avastada, et ei saa oma teadmisi tööl piisavalt rakendada – kolleegid ei pruugi su arukaid nõuandeid kuulda võtta. Proovi olla tasakaalukas, planeeri oma tegevust rahulikult ja vali õige tempo. Suvekuud on pingelised, asjad sujuvad kenasti novembris-detsembris.

Armastus ja suhted

Väga vahvaid võimalusi tekib juunis. Kui sul parasjagu suhet pole, sea võrgud välja! Võid kinni püüda harvaesinevalt intelligentse ja sarmika tegelase. Temast võib saada su truu kaaslane pikkadeks aastateks. Ole vastassooga suheldes enesekindel – sina kontrollid olukorda! Armuõnn võib sulle naeratada ka novembris ja detsembris, ehkki sügise poole pöördub tähelepanu rohkem kodusesse sfääri. Naudid koduseid toimetamisi, aga ka külaliste võõrustamist. Nii mõnigi Vähk pälvib kiidusõnu hõrgutavate roogade valmistamise eest. Tunned, et tagala on kaitstud, lähedased armastavad ja toetavad sind. 

Foto: Vida Press

Lõvi (23. juuli – 22. august)

Oled tavapäraselt tõsisem, pidutsemist ja puhkamist on pigem vähem. Sul on selged sihid silme ees, saad teha paljugi enda ning oma pere majanduslikuks kindlustamiseks. Infokanalid on avatud, sinuni jõudev teave aitab olulisel määral edasi.

Tervis

Saad väga hästi aru, mis su kehale ja vaimule head, mis aga halba teeb. Suhtu endasse austusega, hoolitse enda eest. Kui hakkad väsima, kosuta end mõnusa luksusliku puhkusega. Septembris-oktoobris ole ettevaatlik, siis võib ülepingutus kergesti haiguse kaasa tuua. Ka on oht end sportides vigastada.

Karjäär

Soodne aasta äritegevuseks. Tahad iseseisvalt otsuseid teha. Asjad edenevad kiiresti, lihtne on leida uusi koostööpartnereid ning kasulikke kliente. Küllap õnnestub sul tegevust laiendada. Kohati võid küll laiskust tunda – asjad edenevad ju hästi, tundub, et mis siin enam pingutada! Ometi ei saa arvestada kestva eduga. Soodne periood on mööduv, see tuleb ära kasutada ja väsimatult tegutseda. Mööda poode käies on sul raske oma rahakotiraudu suletuna hoida – ilusad asjad pälvivad tähelepanu ja kohati valdab sind vastupandamatu kihk ohjeldamatult kulutada. Proovi olla mõistuspäraselt kokkuhoidlik.

Armastus ja suhted

Väärtusta neid inimesi, kes su kõrval juba olemas on, flirtimiseks ja uute armusuhete alustamiseks ei ole see parim aasta. Kui oled üksik, võid uue kaaslase leida lähimast suhtlusringkonnast. Ettevaatlik ole reisidel suhete arendamisega, sellega kaasneb oht petta saada. Võõraid inimesi ei ole kindlasti mõistlik esimesest hetkest usaldama hakata, käitugu nad ükskõik kui kenasti! Suhtlemine lastega võib olla paras proovikivi – pead nende mõistmise nimel pingutama, eriliselt kannatlik olema.

Foto: Vida Press

Neitsi (23. august – 22. september)

Õnneplaneet Jupiter jagab sulle heldelt optimismi ja elulusti. Võib tekkida palju huvitavaid võimalusi, ent kasu ja õitsengut toovad need muidugi vaid juhul, kui sul jätkub tarmukust neist õigel hetkel kinni haarata. Kindlasti tasub ennast arendada, õppida ja võimaluse korral palju reisida. 

Tervis

Enesetunne on hea ja energiatase kõrge. Kui peaksidki haigestuma, toibud taas jõudsalt. Kui sind on vaevanud mingi krooniline haigus, võid sellest targa tegutsemise korral lõplikult vabaneda. Söögiisu võib olla tavalisest suurem, raskem on ennast kontrollida. Kehakaalu tõusu oht.

Karjäär

Õnn on sinuga septembri alguseni. Ära seda aega niisama elu nautides mööda saada, tee suuri plaane ning pühendu sellele, et õppida ja ennast arendada. Küllap tekib uusi perspektiive ja avaneb häid võimalusi – haara kinni sellest, mis sulle tõeliselt huvi pakub! Edu tõotab koostöö välismaalastega. Kui tegeled oma kutsumusega, siis küllap leiad ka viisi, kuidas selle abil  sissetulekut suurendada. Suvel ole eriti kriitiline info suhtes, mis sinuni jõuab – see võib olla pooleldi või täielikult vale. Ära lase kuulujuttudel end ärritada, ära võta neist lähtudes millegi ega kellegi suhtes seisukohta. Et tõtt teada saada, pead tähelepanelik olema ja süvenema.

Armastus ja suhted

Supervõimalusi suhete alustamiseks või uuele tasandile viimiseks pakub juunikuu. Siis võiksid puhkust võtta ja jäägitult kallimale pühenduda. Kui koduses elus tekib probleeme, suhtu neisse tõsiselt ja asu kohe lahendust otsima. Sama kehtib siis, kui vanem põlvkond peaks su abi vajama. Tuleb arvestada, et sul on aasta jooksul üsna palju kodu ja perega seotud kohustusi, mis tuleb prioriteediks seada. Võimalik, et aega selleks tuleb võtta armusuhete ja lõbutsemise arvelt.

Foto: Vida Press

Kaalud (23. september – 23. oktoober)

Võid sel aastal olla veidi endassetõmbunud. Pealiskaudne suhtlus ei huvita sind, kuulujutud ja (sotsiaal)meedia kaudu peale tungiv infotulv võivad olla üksjagu väsitavad. Küllaltki raske on ennast väljendada, eriti pingelises olukorras, kui kisub vaidluseks.

Tervis

Tervise pärast muretsed rohkem kui asi väärt. Ettevaatlik pead olema ravimite tarvitamisel – mõni neist võib esile kutsuda allergiat. Aasta viimane kolmandik on hea aeg reisides akude laadimiseks. Niisama rannal peesitamine ei anna kuigi palju. Kvaliteetne on puhkus siis, kui õnnestub midagi uut näha ja kogeda, silmaringi laiendada ja targemaks saada.

Karjäär

Palju energiat läheb äriasjadesse, küllap alustad mingi huvitava projektiga. Kui algus ongi väga hoogne, ära arvesta, et kõik mühinal edeneb. Kui kiirustades vigu teed, kaotad kontrolli olukorra üle. See võib viia üllatuslike sündmusteni, eriti kui oled sündinud 7. ja 13. oktoobri vahel. Kolleegide motiive on raske mõista, see teeb koostöö keerukaks. Ülemused võivad jagada ebaselgeid töökäske. Õnn saabub sinu õuele septembris, siis tõuseb energiatase ning lähed sügisele optimistlikult vastu, pea täis uusi lennukaid maailmavallutamise ideid. Tasub silmaringi avardada ja teadmisi koguda, huvitavate inimestega tutvusi sõlmida. 

Armastus ja suhted

Sulle pakuvad huvi omapärased, ebatavaliste asjadega tegelevad inimesed. Otsid pigem põnevust kui turvalisust ja stabiilsust. Kui oled pikaajalises suhtes, siis üritad rutiinist välja murda, teha koos midagi tavatut, mis sädeme uuesti särama lööks. Parim aeg suhete arendamiseks, aga ka tekkinud tülide lahendamiseks on aprillikuus. Inimestest, kellega on raske suhelda, tasub pigem eemale hoida.

Foto: Vida Press

Skorpion (24. oktoober – 21. november)

Algamas on rahutu ajajärk. Küllap tunned suurt huvi maailmas toimuva vastu, jälgid põnevuse ja kohati ka meelehärmiga uudiseid ning poliitilisi debatte. Sind võib vallata tahtmine maailma paremaks muuta. Mõtle hoolikalt järele – küllap leiadki võimaluse oma panuse andmiseks.

Tervis

Hoia emotsioonid kontrolli all – Marss muudab su aasta esimesel poolel eriti ägedaks ja vaidlushimuliseks. Viha ja ärritus võivad tervist räsida. Ülekeevad tunded tuleks maandada sportides või füüsilist tööd tehes. Väldi ohtlikke olukordi ning ole liikluses tasakaalukas ja ettevaatlik.

Karjäär

Palju tähelepanu vajavad äri- ja rahaasjad. Hoia eesmärk silme ees ja liigu selle poole sammhaaval. Edu ei tule kergelt ja kiirelt, ent kui süsteemselt tegutsed, paned aluse pikaajalisele majanduslikule kindlustatusele. Marsi retrograadse liikumise tõttu võid suvekuudel olla suure pinge all. Vajadus ennast tõestada on suur, samas kohtad aga vastupanu. Jõuliselt edasi pürgides pead arvestama, et mingitel hetkedel on edasiminek takistatud. Ära hakka peaga vastu seina jooksma, varu kannatust! Läbirääkimisi ülemustega tasub pidada juulis.

Armastus ja suhted

Aeg soosib pigem kindlate suhete hoidmist kui uute alustamist. Vajad emotsionaalset, hingelist armastust. Tugevate tunnete kõige loomulikumaks väljenduseks pead kirglikku seksi. Parem on, kui sa ei kaasa kallimat oma äritegevusse – ühised rahaasjad võivad lahkhelideni viia. Sõprus on sel aastal vaat et tähtsam kui armastus. Vajad võimalust mõttekaaslastega tähtsatel teemadel rääkida, samuti on lojaalsete sõprade olemasolu sulle väga oluline. Kui kellegagi neist on olnud lahkhelisid, püüa need enne sügise saabumist lahendada.

Foto: Vida Press

Ambur (22. november – 21. detsember)

Pead arvestama, et õnn ei tule iseenesest õuele. Et midagi saavutada, tuleb olla täpne ja kohusetundlik ning näha palju vaeva. Ei tohi alla anda, kui takistused teele kerkivad. Saturni toel viivad sihile visadus ja distsipliin. 

Tervis

Pead ennast väga hoidma. Energiatase ei ole kõige kõrgem. Sind võib räsida sisemine pinge, eneses kahtlemine. Kui tunned end väsinuna, võta aega puhkuseks ja taastumiseks. Ära mõtle töömõtteid voodis enne uinumist – nii ei pruugi sa üldse sõba silmale saada. Kevadel väldi olukordi, kus on oht viga saada.

Karjäär

Sul tuleb olla kohusetundlik, töökas ja visa. Ei maksa üritada kohustustest kõrvale hiilida ega neid kellegi teise kaela veeretada – sellega teed olukorra enda jaoks vaid raskemaks. Tee läbi need õppetunnid, mida elul on pakkuda – sa saad tugevamaks ja targemaks! Ole enda vastu aus, julge ka oma hirmudega silmitsi seista – see on ainus võimalus nende seljatamiseks. Karjääris võib aasta olla otsustava tähtsusega. Sinu edusamme märgatakse, küllap jääd silma ka autoriteetsetele isikutele. Võimalik on tõus karjääriredelil või siis liikumine laiemaid eneseteostusvõimalusi pakkuvale töökohale. Võib ka juhtuda, et saad soodsa tööpakkumise välismaalt.

Armastus ja suhted

Sa ei ole eriti seltskondlik ja see vähendab uut tutvuste loomise võimalusi. Parimad võimalused armastuses õnne leida on maikuus, ent samal ajal peab arvestama ohuga petta saada. Keegi võib üritada sinuga sidemeid luua omakasupüüdlikul eesmärgil. Suvi tuleb nostalgiahõnguline. Taas võib ilmuda silmapiirile inimene, kellesse kunagi kõrvuni armunud olid. Ehkki aeg on teid  muutnud, võivad tunded olla säilinud. Proovige uuele ringile minna juhul, kui selleks ei pea toimivaid suhteid katkestama.

Foto: Vida Press

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar)

Kaljukitsedel (eriti 5. ja 9. jaanuari vahel sündinuil) on tohutult tahtejõudu, neil on erakordne võimalus teha suuri muudatusi, sooritada täielik läbimurre. Sel perioodil sündinuil on ohtlik kümne küünega kõigest vanast ja oma aja äraelanust kinni hoida – sel juhul tulevad muudatused vastu nende tahtmist.

Tervis

Olukord on stabiilne, elujõudu ja -tahet jätkub küllaga. Eriti reipalt tunned end aasta esimestel ja viimastel kuudel. Pingelistel perioodidel võivad kimbutada peavalud. 

Karjäär

Sind valdab suur soov areneda, maailma avastada. Võid seda teha nii reisides kui ka raamatute ja filmide kaudu. Välismaale võivad sind viia ka kaalukad töökohustused. On sobiv aeg (üli)kooli astumiseks. Tekkida võib aga ka olukord, kus sul endal tuleb teadmisi ja kogemusi jagada, teisi õpetada ja neile heaks eeskujuks olla. Kui tegeled kirjatööga, võib aeg kujuneda vägagi viljakaks. Aasta viimane kolmandik avab võimalusi jõuliseks edasiliikumiseks karjääriredelil. Saavutad kiiresti autoriteedi. Saad edukalt hakkama ülemuse rollis.

Armastus ja suhted

Armusuhted on tõenäoliselt stabiilses seisus. Kui oled abielus, ära võta õnne enesestmõistetavana, pööra armsamale tähelepanu. Leidke juunis-juulis aega ühiseks romantiliseks puhkuseks. Kui sul ei ole partnerit, siis ära pinguta selle nimel, et teda leida. Õigel hetkel tuleb ta su juurde ilmselt töösuhete liini pidi. Ühiskondlikus elus aktiivsete Kaljukitsede jaoks võib suveperiood kujuneda pingeliseks ja vaidlusterohkeks. Erimeelsusi võib tekkida nendegagi, keda oled juba aastaid mõttekaaslasteks pidanud. Hoidu solvumisest ja vihastamisest. Kui vähegi pingutad, annab ebakõlad sügise poole lahendada.

Foto: Vida Press

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar)

Tuleb küllaltki stabiilne aasta, mil peab rahaasju kiivalt kontrolli all hoidma. Aasta viimasel kolmandikul peaksid mõtlema silmaringi laiendamisele. Avaneb võimalusi õppida ala, mis sulle meeldib ja sind arendab.

Tervis

Suurt tormamist tuleks vältida, vajad vahepeal aega taastumiseks, aga ka endasse vaatamiseks. Vaid julgus oma puudustele ja hirmudele otsa vaadata aitab sul saada paremaks ja julgemaks inimeseks. Sügise poole hoidu külmetumast ja viirushaigusi üles korjamast. 

Karjäär

Tööasjus pane rõhku stabiilsele kohusetundlikule tegutsemisele. Ambitsioonid võivad olla küll tohutud, ent pingutus kõrgema ametikoha nimel ei suju sugugi kergelt. Rahaasjus võid olla edukas juhul, kui ajad äri koos usaldusväärse partneriga. Võite teha vägagi kasulikke tehinguid ja investeeringuid. Omapäi ära olulisi finantsotsuseid vastu võta – esineb hetki, mil see on riskantne. Suvekuudel on oht valearvestuste tegemiseks. Ka võib keegi üritada sind sihilikult petta, et omakasu saada. Koostöö on esmatähtis, aga selle laabumist pole just lihtne saavutada. See eeldab kompromisside tegemist, seega mõnikord ka põhimõtetest taganemist ja oma huvide tagaplaanile jätmist. On hetki, mil ego tuleb lihtsalt maha suruda! See on keerukas kunst, mida pead õppima. 

Armastus ja suhted

Tee panus juba toimivatele suhetele, ära näe vaeva ideaali otsimisega. Üllatuslikke kohtumisi võib aeg küll tuua, ent võimalus saatusliku armastuse tekkeks on väike. Ära oota armsamalt kingitusi ja huvitavaid ettepanekuid, tee neid ise! Oskad ellu vaheldust tuua. Romantilised suhted kulgevad eriti ladusalt juulis-augustis, siis võiksid kallimaga koos puhata, miks mitte ka reisile minna. Aasta viimastel kuudel võid tunnetada suhetes konkurentsi, pole välistatud armukolmnurka sattumine. Nii võib raevukalt pead tõsta sulle mitteomane tunne – armukadedus.

Foto: Vida Press

Kalad (19. veebruar – 20. märts)

Tuleb põnev aeg, mil pead õppima, mingites olukordades ehk ennast lausa ületama. Neptuuni mõjul kipud olema eriti tundlik ja tundeline. Keeruline võib aeg olla Kaladele, kes on sündinud veebruari lõpus või märtsi alguspäevil. 

Tervis

Hoia sisemist tasakaalu ja kuula oma keha. Kui vajad puhkust, siis võta aeg maha, lõõgasta end veeprotseduuridega. Su organism on ülimalt tundlik, eriti suvekuudel. Väga ettevaatlik tuleb olla alkoholi, aga ka ravimite tarvitamisel. Lihtne on millestki või kellestki sõltuvusse sattuda või pettekujutelmadesse langeda. 

Karjäär

Tööedu nõuab visadust ja vaeva. Valmis tuleb olla oma seisukohtade kaitsmiseks. Sulle omane tundlikkus tuleb aeg-ajalt kasuks – tänu sellele suudad mõista teisi inimesi ja saad paremini aru maailmas toimuvast. Ka võib vaist anda sulle õigeid suuniseid keerukates olukordades käitumiseks. Samas oled tundlikkuse tõttu paratamatult ka kaitsetum ja haavatavam. Hetkedel, kus tuleb end maksma panna, üritad pigem põgeneda. Ära jää üksinda – olgu sul alati kõrval usaldusväärsed inimesed. Äriasjad hakkavad eriti hoogsalt sujuma septembris, pühendu siis rahateenimisele.

Armastus ja suhted

Aeg tõotab õnne armastuses, aga ka ärisuhete sõlmimisel. Suhtled aktiivselt, juhtud kokku inimestega, kes on meeldivad ja samas ka kasulikud. Õnnestub trehvata tarku inimesi ja leida koostööpartnereid välismaalt. Kui sulle keegi meeldib, siis ära jää lootma õnnelikule juhusele – ole ise aktiivne! Oma tunnete sõnadesse panemiseks, armastuse avaldamiseks sobib eriti juunikuu. Armusuhete arendamine sujub kui õlitatult suve lõpuni. Pikaajalises kooselus Kalad võiksid sel aastal oma suhte seadusliku abieluni viia.

Horoskoobi koostas Maria Angel, www.eestihoroskoop.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles