2015. aasta kokkuvõte ilumaailmast: meigi abil on kõik võimalik!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Nii mõnigi naine ja ka mees tõestas sel aastal, et meigi abil on tõesti kõik võimalik. Koondasime kokku 11 näidet, mis on veebiväljaannetest läbi käinud. Vaata ja võta eeskuju!

1. Nikkie Tutorials tegi väga populaarse video, kus naine õpetab, et meikimisel pole kindlaid reegleid ja meigist on palju abi neil päevil, kui tahad väga hea välja näha. Video muutis menukaks asjaolu, et ta meikis ära vaid pool oma näost ja ülejäänud pool oli meikimata, mis illustreeris hästi seda, kui palju on võimalik naise välimust meigi abil muuta.

2. Kandee Johson, kes on nii mõnegi meigiõpetusvideo autoriks, muutis end sel aastal Barbie-nukuks. 

3. Cheri Lindsayl on vitiliigo, mis tähendab seda, et tema nahal on palju heledaid laike. Ta on oma YouTube'i videotes sellest avameelselt rääkinud ja näitas, kuidas meigi abil heledaid laike varjata.

4. Bella Delune'i võib pidada n-ö klounikontuurimise loojaks. Naine joonistas meigitoodete abil oma näole justkui klounimaski, kuid tegelikult oli tulemuseks laitmatu meik.

5. Paolo Ballesteros on andekas meigikunstnik, kes on palju kuulsust kogunud tänu sellele, et on meigi abil jäljendanud peaaegu tervet Kardashianite-Jennerite perekonda.

6. Meigikunstnik Lisa Eldridge viis vaatajad endaga väiksele ajalooretkele ja näitas videos, kuidas on iluideaalid aja jooksul muutunud.

7. Terve aasta jooksul on väga menukad olnud ka WatchCuti videod, kus on näidatud, kuidas on soengu- ja ilutrendid saja aasta jooksul muutunud.

8. Em Ford sai palju tigedaid kommentaare, kui ta julges avalikult näidata, et tal on tõsine akne. Tavaliselt on naine oma iluvigu katnud meigiga. Kurjadest kommentaaridest ajendatult tegi ta mõtlemapaneva video, mis kogus internetis väga palju populaarsust.

9. Rebecca Swift, professionaalne meigikunstnik, teenib raha sellega, et meigib end aeg-ajalt väljamõeldud tegelasteks. See, kuidas oskab naine oma välimust vaid meigi abil muuta, on lausa kadestamisväärne. Vaata tema töid Instagrami lehelt!

10. Nina Mohan palus poodide iluosakondades omale meiki teha. Mohani sõnul on tumedama nahatooniga naistel väga keeruline õiget jumestuskreemi leida, tavaliselt tuleb osta kaks tooni ja need kokku segada. Loe tema eksperimendi kohta BuzzFeedi lehelt!

11. Promise Phan kasutas aga meiki ja kostüüme selleks, et muuta end 15 erinevaks Disney tegelaseks. Tulemused olid lausa vapustavad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles