Ema värskendas tätoveeringut, et sugu vahetanud lapsele toeks olla

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Vida Press

Steve ja Lindsay Peace'il on 15-aastane poeg, kes sündis tüdrukuna. Kümme aastat tagasi tätoveeris Steve pere kolme lapse pildid oma naise käele. Aga kui tütar teatas aasta tagasi, et tema soovib oma elu jätkata poisina, otsustas Steve naise tätoveeringut muuta.

Steve Peace kirjutas Facebookis, et tema naise käel on kolm väikest pilti nende ühistest lastest Elliotist, Hamishist ja Ace'ist. Kõik tätoveeringud on tehtud umbes kümme aastat tagasi. «Kui meie vanim laps Ace ütles, et ta soovib edasi elada poisina, tuli tätoveeringut muuta, et see iseloomustaks meie lapse tõelist olemust,» vahendab Bored Panda mehe sõnu.

Ace ise oli sellega nõus, kuna tema arvates ei olnud seal fotol see inimene, kellena tema end tundis. Kui varem oli ema käel väikse tüdruku pilt, kes kannab roosat kleiti ja kahte patsi, siis uuel tätoveeringul on pildil sinise T-särgiga poiss. Vaata pilte Bored Panda lehelt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles