Kuulsad naised, kelle sissetulek on mehe omast suurem

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julia Roberts.
Julia Roberts. Foto: Paul Drinkwater/AP

Tihtipeale räägitakse sellest, et naised ei saa meestega võrdset palka. Õnneks leidub ka erandeid – mõned tuntud naised teenivad nii hästi, et nende palk on meeste omast suurem.

Genius Beauty otsis välja mõned näited paaridest, kus naise sissetulek on mehe omast suurem.

Keira Knightley ja James Righton

Keira Knightley on üks populaarsemaid noori Briti näitlejannasid, kes on tänu filmirollidele teeninud miljoneid dollareid. Tema abikaasa James Righton on klahvpillimängija bändis Klaxons, kuid tema sissetulekut ei saa naise omaga võrreldagi. Kuigi varem on Knightley suhtes olnud meestega, kes majanduslikus mõttes olid temaga võrdsemas seisus, on paljud arvamusel, et Knightley ja Rightoni abielu baasiks on tõeline armastus ning miski muu ei oma tähtsust.

AP
AP Foto: Jordan Strauss/AP

Gisele Bündchen ja Tom Brady

Gisele Bündchen on juba aastaid tegutsenud väga eduka tippmodellina, mistõttu on tema pangakontol miljoneid dollareid. Tema abikaasa on Tom Brady, kes mängib Ameerika jalgpalli. Kuigi Brady on edukas jalgpallur, kes teenib samuti suuri summasid, jääb tema aastane sissetulek naise omale alla (erinevate allikate andmetel teenis tippmodell sel aastal 47 miljonit dollarit). 

Reuters
Reuters Foto: LUCAS JACKSON/REUTERS

Kate Moss ja Jamie Hince

Kate Moss on modellina tegutsenud alates 1988. aastast, seega võib arvata, et ta on oma karjääri jooksul teeninud üsna korraliku summa. Tema abikaasa, bändi The Kills kaasasutaja ja kitarrist Jamie Hince teenib samuti hästi, kuid mitte nii palju kui Moss. 

Empics
Empics Foto: Chicago/Chicago/EMPICS Entertainment

Anne Hathaway ja Adam Schulman

Anne Hathaway karjäär sai hoo sisse tänu «Printsessi päevikute» filmidele. Arvatakse, et edukas ja andekas näitlejanna on aastatega teeninud umbes 35 miljonit dollarit. Tema abikaasa Adam Schulman on samuti näitleja, kuid tal pole olnud veel nii hästi tasuvaid rolle kui Hathawayl.

Xposure
Xposure Foto: XPOSURE

Julia Roberts ja Danny Moder

Julia Roberts on harjunud sellega, et teda ümbritsevad rikkad mehed. Ta on olnud suhtes Liam Neesoni, Kiefer Sutherlandi, Matthew Perry ja Benjamin Brattiga. Kõik nimetatud mehed on olnud tunduvalt jõukamad kui Robertsi praegune abikaasa, kaameramees Danny Moder. Paar tutvus 2000. aastal filmi «Mehhiklane» võtetel ja peagi pärast seda nad ka abiellusid. Roberts on intervjuudes öelnud, et tema jaoks pole tähtis, kumb neist rohkem raha teenib.

Reuters
Reuters Foto: KEVIN LAMARQUE/REUTERS

Jennifer Aniston ja Justin Theroux

Jennifer Anistoni nimi on seriaali- ja filmisõpradele tuntud olnud juba umbes 20 aastat. Anistoni üheks edukamaks tööks on olnud ilmselt seriaal «Sõbrad» – seriaali lõpuaastatel teenis ta iga osa eest koguni üks miljon dollarit. Aniston ja Theroux tutvusid 2011. aastal. Sel ajal oli mehe nimi veel üsna tundmatu. Kui Theroux varanduse väärtuseks hinnatakse umbes neli miljonit dollarit, siis Anistoni oma on arvatavasti 150 miljonit dollarit.

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles