Eestlanna foto jõudis ülemaailmsel konkursil finalistide hulka

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Sosi foto, mis valiti finalistide hulka.
Kerli Sosi foto, mis valiti finalistide hulka. Foto: Kerli Sosi

Eesti fotograaf Kerli Sosi osales ülemaailmsel fotokonkursil «Children and animals», kus tema foto valiti finalistide hulka. 

Konkursil osales üle 1000 fotograafi üle maailma ja Kerli Sosi foto valiti 40 parima hulka. «Ma olen suur maaelu armastaja. Peamine koht pildistamiseks on Soomaa ja selle ümbrus. Seekord tuli mõte minna Võlli külla ühte tallu, kust meie pere saab kitsepiima ja mine,» rääkis naine foto sünnist.

Edu toonud fotol on kujutatud fotograafi väikest õde, kes vaimustub alati seal talus elavatest loomadest. «Teda on raske tegema panna midagi, mida mina tahan, aga tulemus on alati mõnusa iseloomuga ja minu jaoks väga eriline,» sõnas ta.

Fotograafia vastu on naine huvi tundnud juba üle kümne aasta, viimased viis aastat on see olnud tema põhitööks. Kerli Sosi fotosid saad vaadata tema kodulehelt.

Vaata võidutööd ja teisi finaliste fotokonkursi kodulehelt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles