Heili Klandorf: Lihtsuses peitub võlu

Heili Klandorf
, Postimees Elustiili juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heili Klandorf, Postimees Elustiil, juhataja
Heili Klandorf, Postimees Elustiil, juhataja Foto: Heiki Laan/erakogu

Sel nädalal oli mõnusat jõuluärevust tunda ka Elustiili toimetuses, kui tuli jutuks, mida igaüks endale kingituseks igatseb.

Keeletoimetaja Egle oli silganud poest läbi ja muretsenud endale ise kingituse – taevasinise tuubi, mida saab kanda kümmet erinevat moodi, ja muidugi said kõik need võimalused otsekohe ka järele proovitud.

Toidutoimetaja Britt on eriline kultuurinautleja ja seega ootab tema jõuluvana kotist balleti-, ooperi- või teatripileteid ja neid võiks jaguda kohe terveks aastaks. Toimetaja Eva ei pahandaks päkapike peale, kui need poetaks kuuse alla mõne spaahellitustest tulvil paketi.

Mis on toimetuse mehisema poole soovid? Kujundaja Martin ei ütleks ära, kui maagilisel õhtul jõuaks tema ukse taha mõni moodne tehnikavidin, seevastu kujundaja Taavi reisiks hea meelega põhjapõdrasaaniga mööda maailma ja avastaks eri paiku.

Ilu- ja moetoimetaja Kristina tõi tuppa aga kõige lihtsama kingiidee, mille peale pole vist enamik meist kunagi tulnud. Nende sõpruskonnas on tavaks kinkida vaba aega. Näiteks: kingin sulle neljapäeva õhtu, mil olen lapsehoidjaks su kolmele lapsele, et saaksid minna vaatama järjekordset moeetendust. Geniaalne, kas pole! Nii lihtne, inimlik ja ei maksa peaaegu midagi.

Mis aga minusse puutub, siis võtaks need kõik!

Kui sina aga oled hädas kingiideega, siis tänane Elustiil annab sulle ohtralt mõtteid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles