Galerii: maailma vallutanud ülilahedad «vanaemaalukad»

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Kullakeste» surematuks saanud kangelased, Ryan Gosling, vallatud sõnumid, kiisupilt – sellised on mitte just kõige traditsioonilisemad «vanaemaalukad», millega Salt Lake Cityst pärit Candace Pugh on üle maailma laineid löönud. Candace ütleb Postimehe naiseportaalile, et tegelikult on ta vaid tüdruk õmblusmasinaga.

Iga naine teab mugavate ja mõnusate aluspükste väärtust ning enamasti ei ole siidised ja pitsilised stringid just sinna kategooria alla liigituvad. Tõde on, et kõige seksikamana ei pruugi me end üldse tunda sekspesus, vaid hoopis mõnusalt istuvates aluspükstes. Candace teab seda samuti ning kuna ta oli tüdinenud, et poes saadaolevad mugavad püksid on üldjuhul igavad ja koledad, istus ta õmblusmasina taha ja hakkas valmistama just selliseid püksikuid, nagu ta ise kanda tahaks.

Praegu müüb ta oma vahvaid ja naljakaid pükse Etsy.com käsitööpoes Bullets And Bees. Lisaks olemasolevale valikule võid talle saata ükskõik millise foto ja ta võib selle sinu jaoks alukatele panna. Niisiis jõuluvana, pane kõrva taha: meie ootame sel aastal jõulukuuse alla just neid ägedaid «vanaemaalukaid»! Eriti seda Ryan Goslinguga paari...

Leia Bullets And Bees veebipood Etsyst ja jälgi Candace’i Instagrami, et uute vahvate toodetega kursis olla!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles