Kuus mürgist mõtet, mis su elu rikuvad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Vahel kipuvad meile pähe mõtted, mis ei ole just kõige tervislikumad ega aita meid elus edasi. Siin on kuus kõige levinumat mürgist suhtumist, mis meid tagasi hoiavad.

  1. Keegi teine on süüdi. See on üks mürgisemaid asju, mida sa võid mõelda. Sa tunned vajadust teisi süüdistada, sest kardad, et sind süüdistatakse sinu vigades. Aga tead mis – meil kõigil on vigu, ka sul. Lepi nendega. Lase neil muuta end paremaks inimeseks.
  2. Elu pole õiglane. Muidugi pole elu õiglane! Millal keegi sulle ütles, et see peaks olema õiglane? Alati ei vea, vahel on kõik šansid meie vastu. Sa pead sellega leppima.
  3. Mul pole piisavalt vedanud. Jah, sul on.
  4. Ela, nagu homset poleks. Elu tuleb elada mõttega, et homne on. Säästa, ole ettevaatlik. Ära riski ülepeakaela. Plaani oma tulevikku. Kui sa elad, nagu homset poleks, võid sa ühel hetkel avastada, et oled vana, pankrotis ja terviski on pekkis.
  5. Kui mul ainult oleks raha... Oleks on sama, mis poleks. Parem küsi endalt, kuidas see vajalik raha leida. Loo kontakte, tee tööd, selle asemel, et istuda ja hädaldada, et sul pole raha.
  6. See on võimatu. Sellise suhtumisega on kõik võimatu. Kunagi arvasime me, et ka lendamine on võimatu, et telefon ei mahu iialgi taskusse, et teistele planeetidele ei saa lennata. Unistajad, kes tegid rasket tööd, on aga kõik selle meile võimalikuks teinud. Nii et: unista sinagi, tööta, tee võimatu võimalikuks!

Allikas: Higher Perspective

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles