Seitse põhjust, miks sa oled veel vallaline

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Päris sageli on meie vallalisuse taga rohkem või vähem teadlikud otsused, et see on just miski, mis meile praegu kõige paremini sobib. Siin on seitse põhjendust, miks sa veel vallaline võid olla – ja miks see on täiesti okei!

Higher Perspective loetleb põhjuseid, miks sa võid ikka veel vallaline olla.

  1. Sa oled üksinda õnnelik. Sul ei ole midagi vallaline olemise vastu, sest sa oled nii õnnelik. Samuti oleksid sa õnnelik koos partneriga. Igal juhul – sa oled õnnelik. Seetõttu on palju väiksem võimalus, et sa lepiksid halva suhtega või vähimaga, mis sa väärt oled.
  2. Sul on suurepärased sõbrad. Kui sul on suurepärased sõbrad, on vähem tõenäoline, et sa otsid rahuldustunnet ja seltsi partneri seltskonnast.
  3. Sa oled vaba. Sulle ei meeldi mõte enda piiramisest ja vallaline olla tähendab vabadust. Sa võid minna, kuhu soovid, kellega soovid ja millal soovid.
  4. Sa keeldud latti alla laskmast. Sa ei ole nõus suhtega või inimesega, kes oleks sulle parim. Sa oled rahul ja valmis ootama õiget inimest, kes su teele satuks.
  5. Sa tahad endasse investeerida. Väga tähtis on võtta aega, et investeerida endasse – eriti nooremana. Ei tasu kiirustada suhetesse lihtsalt seetõttu, et sa ei taha olla üksinda.
  6. Sa magad paremini. Uneteadlased on leidnud, et üksi magades on unekvaliteet parem.
  7. Sulle ei meeldi draama. Isegi parim suhe on emotsionaalselt dramaatiline ja see lihtsalt ei ole miski, mida sa praeguses elufaasis ihkaks.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles