Milline peaks olema naine, kellega mehed tahavad abielluda?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Iga naine tahaks teada, mida mehed naiste juures oluliseks peavad. Cosmopolitan tegi naiste elu lihtsamaks ja uuris meestelt, milline on naine, kellega nad tahaksid abielluda.

1. Naine peab olema usaldusväärne – ta peab hoidma mehe saladusi ja kõige veidramaid asju, mida mees temaga jagab. Kõik suhted on loodud usaldusele ja vastastikusele austusele.

2. Naine peab meest toetama ka siis, kui ta ei mõista mehe otsuseid. Kas sina oled valmis oma mehele toeks olema, kui ta teatab, et tahab töölt lahkuda ja oma unistused teoks teha? Sellega kaasnevad erinevad riskid, kuid mehed hindavad naisi, kes oskavad neile sellisel ajal toeks olla.

3. Naisel peavad olema omad eesmärgid ja ambitsioonid, ta ei pea kodus istuma ja päev läbi Facebookis olema. Iga terve suhte aluseks on partnerite õnn. Teil peaks olema ühiseid eesmärke, kuid samas peaks teil olema ka omad isiklikud eesmärgid.

4. Naine peaks tahtma mehega väljas käia, kuid samas peaks tal olema ka oma eraelu. Ilmselt ei ütleks ükski inimene, et ideaalne partner on see, kes tahab kogu aeg kõike koos teha. Iga inimene vajab oma vaba aega ja hingamisruumi.

5. Naine peaks olema väga-väga hea voodipartner. Seks pole kõige tähtsam asi maailmas, kuid see on üsna oluline. Mehed ei otsi seksijumalannat, vaid partnerit, kellega nad sobiksid väga hästi kokku.

6. Naine peaks mõistma, et mees ei pruugi olla parim suhtleja ja mõistma, et ta annab endast parima. Mehele tuleks andeks anda tema väikesed veidrused.

7. Naine peaks jagama mehe väärtushinnanguid ja ideaale ning teadma, et isegi, kui nad tülitsevad, ei aja see neid lahku. Seda tasuks meeles pidada siis, kui te abiellute, kuid veelgi tähtsamaks muutub see siis, kui teil sünnivad lapsed.

8. Naine peaks suutma meest pidevalt üllatada. Naise elu peaks olema piisavalt huvitav, et ta suudaks meest alati uute lugude või tegudega üllatada.

9. Naine peaks julgema oma arvamust avaldada. Suhtlemine on ääretult oluline ja kuigi mees ise ei pruugi kuigi jutukas olla, tahab ta, et naine oleks suuteline oma arvamust avaldama. Ajapikku võib meeski julgemaks muutuda.

10. Naine peaks olema huvitatud mehega koos õppima ja arenema. Ta peaks olema inimene, kellega koos mees soovib pikalt koos elada ja ilusat elu nautida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles