Introvertide viis vähetuntud omadust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Introverdid on toredad inimesed, oleme selles ammu juba veendunud. Nad on sama toredad kui ekstraverdidki, lihtsalt teistsugused!

Küll aga on omadusi, mis on vähe teada, kuid mida tõenäoliselt iga introverdi juures täheldada võib, kirjutab Higher Perspective.

  1. Introverdid on head otsustajad. Introverdid võivad sageli enesesse vaadata, kuid see ei tähenda, et nad ei suudaks aktiivselt otsuseid vastu võtta. Nad kaaluvad otsuse plusse ja miinuseid, kuid ei jää neisse toppama, lastes võimalustel mööda lennata.
  2. Introverdid on head inimesetundjad. Kui sa ülemusena võtad värbaja- või juhikohale introverdi, siis on sul peagi parim tiim, sest just introverdid suudavad eriti hästi teiste iseloomuomadusi ja karakterit hinnata.
  3. Introverdid on iseseisvad. Nad naudivad üksinda töötamist ja elamist. Nad on juba lapsest saadik õppinud ise enda eest hoolt kandma, seega suudavad nad enamiku asju ilma abita ära teha. Nad on seetõttu efektiivsed töötajad ja toredad sõbrad.
  4. Introvertidele saab loota. Nad ei pruugi olla eriti huvitatud mõttest minna suurde seltskonda hullama, aga kui nad kord juba on plaanid teinud, peavad nad neist kinni. Neid võib olla raske mõista – kui sa ei kuulu just ise introvertide hulka –, kuid nende lähedus on alati meeldiv.
  5. Introverdid saavad oma tunnetega hakkama. Nad on suurepärased, mis puutub töö- ja eraelu eraldamisse. Nad kontrollivad end hästi. Kuna nad veedavad omaette nõnda palju aega, tunnevad nad oma piire ning on külma närvi hoidmise meistrid.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles