Kärt Tomingas: kui sa ei viibi kohal üheski hetkes, pole sa elanud

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kärt Tomingas.
Kärt Tomingas. Foto: SCANPIX

Näitleja ja laulja Kärt Tomingas (43) tõdes ajakirjale Kroonika antud intervjuus, et inimesed on läinud kaugele oma tegelikust olemusest ega saa aru, et toimub pindmine jama - kui ühel hetkel aga tuleb vastu see, mis inimene päriselt on, siis on tulemuseks plahvatus.
 

«See võib olla võimas plahvatus, kui inimene on aastaid rabelenud, teinud pikki tööpäevi ja siis ühel hetkel küsib - mille nimel? Ja vastust ei ole, inimene ei oska sellele vastata,» märkis ta.

Tomingas selgitas, et mõtleb sellest rääkides inimest, kes ei tegele elu pärisasjadega, vaid näiliste väärtuste tagaajamisega.

Kui inimene ei viibi kohal üheski hetkes, siis ta ei ole naise sõnul elanud: «Kui on ilus päikeseloojang, aga sa mõtled samal ajal millelegi muule, siis sa ei olegi päikeseloojangut näinud. Aga kui ei tulegi järgmist?»

Lisaks märkis Tomingas, et ta ei usu juhustesse, vaid saatusesse - esiteks on see tema sõnul väga selge asi, mida me siia maailma tegema tuleme, teiseks on aga elutee täis märke ning on tore, kui neid lugeda oskad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles