Kirglik armastus muutis Hanna-Liina Võsa elu

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanna-Liina Võsa.
Hanna-Liina Võsa. Foto: MARINA PUSHKAR/PM/EMF

Lauljanna Hanna-Liina Võsa (29) jättis New Yorgi säravad tuled, et tunda elust rõõmu oma armastatu Marti Tärni (27) kõrval, kellega ta sai poolteist aastat tagasi tuttavaks ühel džässikontserdil.
 

«Jäime tol kontserdil rääkima ja siis jäimegi rääkima. Kolisime kokku elama, hakkasime koos töötama ja isegi koos koristama,» rääkis Hanna-Liina Kroonikale ühise tuttava kaudu leitud armastusest, lisades, et kõik läks loomulikult.

Kiindumisest sai hoogu ka Hanna-Liina karjäär - ta lauasahtlisse oli kogunenud hunnik kurbi laule, mis polnud seni ilmavalgust näinud, kuid pärast Martiga kohtumist sündis Hanna-Liina uue albumi nimilugu «Pimedas on valge».

Eelmisel sügisel andis Hanna-Liina oma New Yorgi korteri võtmed ära, pakkis asjad ja saatis Eesti poole teele - kümme aastat võõras riigis andis talle korraliku kogemustepagasi, ta lõpetas seal kooli, tegi nii mõnegi hea rolli ja reisis palju ringi.

Oma praegusest suhtest rääkides tõdes naine, et üksi on igavam kui kahekesi ning et Martiga ei võta nad suhet endastmõistetavana, vaid töötavad selle nimel - ka pere loomisele olevat noored juba mõelnud, kuid täpsemad plaanid pole veel paigas.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles