Millest räägib kaisutamine pärast seksi?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Embamine pärast armatsemist näitab partneri sügavat kiindumust ja soovi püsivaks suhteks. Üht- või teistpidi kaisutamisel on aga erinevad tähendused, mille tundmine aitab võimalikke mõrasid paarisuhtes parandada.

Seksuoloog Raj Brahmbhatti sõnul on kõik seksijärgsed puudutused ja hellitused tähenduslikud. Neid võib tõlgendada kui tänuavaldust teineteisele meeldiva kogemuse pakkumise eest, kirjutas idiva.com.

Lusikas

Klassikaline lusikaasend on kõige tavalisem kaisutusviis abikaasade puhul. 90 protsendil juhtudest hoiab mees naise selja tagant temast ümbert kinni. Antud asend tähendab, et mõlemad kaasad tunnevad end teineteise seltsis mugavalt.

Samas võib see näidata ühe partneri ebakindlust, märkis psühholoog Sharita Shah. See, kes hoiab tugevamalt kallimast kinni, võib tunda paarisuhte osas veidi ebakindlust või vajab just seda inimest elu raskeimatel aegadel.

Näod vastamisi

Selles asendis magavad tavaliselt suhte algfaasis olevad paarid, kes ei suuda veel teineteisest eemalolekut taluda. Brahmbhatti sõnul on see parim kaisutamise asend, kuna loob võimaluse vestluseks.

Partnerid kasvavad antud faasist välja, kui lähedusega harjutakse ning pole enam pidevat vajadust teineteisele tundeid väljendada. Kui magades on teie näod partneriga vastakuti, siis olete ilmselt kas mesinädalatel või ei saa teil lihtsalt teineteisest küllalt.

Pea õlal

Tavaliselt toetub naine magades kallima õlale, kuid mõlemal juhul näitab see austust partneri vastu. See viitab ka, et paarilised muretsevad alati teineteise pärast ja hoiavad kaaslast, märkis seksuoloog. Vahel näitab antud asend, et selili lamaval partneril on suhtes juhtroll.

Shah sõnul võib pea õlal magamine tähendada ka, et kaaslased on teineteise suhtes kaitsvad. Kui mees võtab sind kaissu olenemata sellest, mis asendis lebad, näitab see tema kindlust paarisuhte osas ning tunnete väljendamisel.

Seljad vastamisi

Enamik keskealisi paare magab antud asendis – eriti pärast laste sündi, tähendas Brahmbhatt. See võib näidata, et paaril puudub huvi seksida ja kaaslased näevad seda pigem kohustusena või on partnerid vastupidi suhtes väga rahulolevad ja kindlad ning austavad teineteise isiklikku ruumi. Antud asend võib tähendada ka, et kaaslased mõistavad teineteist väga hästi.

Samas võib asend mõnikord viidata paarisuhte probleemidele, märkis Shah. See on sobiv aeg partnerilt küsimiseks, kas teda miski häirib.

Selili magamine

See räägib tavaliselt ohust. Nii magavad inimesed pärast üheöösuhet. Partneriga pärast armuvahekorda antud asendis magamine võib olla märk paarisuhte lõhenemise algusest, mis ei pruugi aga alati nii olla. Kui kaaslased magavad selili pärast mõneajalist embamist, näitab see tavaliselt, et hakatakse rääkima, mis on hea, tähendas psühholoog.

Püüa pärast armatsemist kallimat kaisutada ja kui ta tõrjuvalt käitub, rääkige, mis teda vaevab. Kui on vaja partnerile miskit öelda, siis tee seda. Samuti räägi, kui miski sind teie seksi juures häirib. Paremat aega siiraks vestluseks ju pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles