Heili Klandorf: tule võta mu aega...

Heili Klandorf
, Postimees Elustiili juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heili Klandorf, Postimees Elustiil, juhataja
Heili Klandorf, Postimees Elustiil, juhataja Foto: Heiki Laan/erakogu

Ja ongi käes kauaoodatud detsember – ilmselt aasta kõige tegusam kuu, mil isegi kümnest käest jääks väheks. Kodu jõuluehteisse, kööki piparkoogilõhna, piduriided kappi aukohale ja kingitused, kingitused, kingitused... Kas sul on ka nii?

Mul on üks saladus. Kui ajad pööraselt kiireks kisuvad ja enam isegi ei tea, kuhupoole joosta, otsin üles Jaan Tätte ühe «Sõprade laulu», kuulan ja ümisen kaasa:

Tule võta mu aega, sest aega mul on
tule vaatame taeva, seal midagi on
palju muud mul ei ole, kuid aega mul on
tõesti aega mul sinu jaoks on

Jah, jõulude sigin-sagin on omamoodi tore, aga kogu see melu ei tohi röövida su aega ja tähelepanu neilt, kes on sulle kallid. Selle asemel, et kulutada arutult tunde otsides maailma kõige täiuslikumat jõulukinki pereliikmele, sõbrale või kallimale, kinkige üksteisele aega. Kaunistage kodu, küpsetage piparkooke, lööge end üles ja nautige mõnusaid jõulukontserte – koos. Kogege emotsioone ja koguge ilusaid mälestusi, sest need on aastate pärast kulda väärt. Mõnusat jõulukuu algust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles