Milline tähtkuju on kõige usaldusväärsem?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Igaühte ei saa usaldada. Kuidas kindlaks teha, kas saad oma sõpru ja lähedasi usaldada? Üks asi, mis võib nende usaldusväärsust reeta, on tähtkuju. Sa ei pea oma tuttavaid valima tähtkuju järgi, kuid samas on hea teada, mis erinevaid tähtkujusid iseloomustab.

Jäär

Kahjuks võib Jäära pidada kõige vähem usaldusväärseks tähtkujuks, kirjutab YourTango. Jäär otsib pidevalt uusi seiklusi, väljakutseid ja vahel ka uusi kaaslasi. Ta on karismaatiline, uuendusmeelne, sõbralik ja üsna isekas. Jäär seab alati enda soovid teiste omadest kõrgemale ja pühendub eelkõige iseendale.

Sõnn

Kõik teavad, et Sõnnid on kangekaelsed, kuid vahel võib see olla hea asi. Nad ei loobu suhetest ka siis, kui pere ja sõbrad neil seda teha soovitavad.

Kaksikud

Kaksikud on toredad peokaaslased, sest neile meeldib rääkida ja nad pühendavad end alati vestlusesse. Kaksikud on küll sarmikad, kuid samas püsimatud ja truudusetud. Kuna nende iseloomul on kaks poolt, võivad nad ühel hetkel olla väga usaldusväärsed ja lojaalsed, kuid järgmisel hetkel räägivad sinu saladusi teistele edasi.

Vähk

Kui otsid lojaalset kaaslast, on Vähk parim valik. Ta järgib alati oma sisetunnet ja kui ta pühendub, siis ta teeb seda jäägitult. Vähid ei talu seda, kui neid reedetakse, seega kui oled Vähiga suhtes, ole temaga alati 100 protsenti aus.

Lõvi

Lõvid on väga lahked, armastavad ja loomingulised. Lõvi on lojaalne siis, kui talle see sobib, aga vahel võib ta olla väga enesekeskne, ta ei järgi kedagi pimesi. Lõvi on juht, mitte alluv.

Neitsi

Neitsi võtab peaaegu kõike (ka iseennast) väga tõsiselt. Ta on reeglina väga rahulik ja lojaalne inimene, välja arvatud juhul, kui talle tundub, et kallim ei pööra talle piisavalt tähelepanu. Kui nii peaks juhtuma, pöörab Neitsi partnerile selja ja hakkab omale uut kaaslast otsima.

Kaalud

Mõnes mõttes on Kaalud üks usaldusväärseim tähtkuju, vähemalt oma sõprade ringis. Ta on valmis oma sõbra kõrval seisma nii heal kui halval ajal. Kui sinu sõber on Kaalude tähtkujust, siis võid kindel olla, et ta jääb sinuga pikaks ajaks. Vahel on tal raske end kontrollida ja ta võib tegutseda hetkeemotsiooni ajel. Kaalud võivad kallimat petta, aga kuna ta vihkab konflikte ja vastasseisu, siis üldiselt eelistab ta truu olla.

Skorpion

Skorpion suhtub kõigesse kirglikult ja ta võib vahel olla väga lojaalne, kuid vahel ka kallimat petta. Ta võib olla omandihimuline ja armukade, võib nõuda teistelt lojaalsust, kuid üldiselt sõltub kõik sellest, kuidas ta end tunneb.

Ambur

Ühel hetkel on Ambur kõrvini armunud ja täiesti pühendunud ühele inimesele, järgmisel hetkel kaotab ta aga huvi ja keskendub kellelegi teisele. Ta võib liikuda ühest äärmusest teise. Amburit ei saa pidada kuigi usaldusväärseks sõbraks.

Kaljukits

Kaljukitsed on erakordselt lojaalsed. Kui nad märkavad probleemi, mis võib ohustada nende kindlameelsust, töötab Kaljukits selle probleemi kallal seni, kuni asi on lahendatud. See kehtib ka suhete kohta.

Veevalaja

Kui Veevalaja on hetkes kohal, siis on ta väga usaldusväärne, kuid tema tähelepanu võib kiirelt mõnele muule asjale koonduda. Ta ei salli valetajaid ja petjaid, ta ei teeks kunagi midagi ebaeetilist. Vahel võib lihtsalt juhtuda, et ta läheb vooluga kaasa.

Kalad

Kaladel on elav fantaasia ja nad on ääretult emotsionaalsed. Ta võib olla pühendunud sõber ja armsam või tal võib olla mitu potentsiaalset tuttavat, kellega voodit jagada. Kalad on lojaalsed ja usaldusväärsed vaid siis, kui nad pole parajasti oma loomingusse uppunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles