Kelmikas ja glamuurne moeõhtu klubis Teater - NYMF Moestuudio uus kollektsioon Mata Hari

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NYMF Moestuudio uhiuus kollektsioon Mata Hari
NYMF Moestuudio uhiuus kollektsioon Mata Hari Foto: Facebook

Moegurmaande rõõmuks avab klubi Teater sel laupäeval, 05.detsembril uksed juba kell 21.00, kui külastajaid ootab klubis Teater enneolematu moeõhtu. Juba kell 21.00 saab alguse Moeõhtu, kus laval esitletakse NYMF Moestuudio uhiuut kollektsiooni! 25 ainueksemplari saab sel õhtul imetleda lavalaudadel ning endale soetada kohe pärast moeshow'd.

Sel laupäevaõhtul vallutab klubi Teater lava enneolematu moehow'ga enesekindel ja senusuaalne NYMF Moestuudio. Karget ja glamuurset talvemoodi esitlevad säravad modellid ning soojendust pakub maitsev Amarula kooreliköör. Pärast etendust jätkub pidu klubis täie hooga sensuaalse Teater Secrets peoga! Rohkem infot klubi Teater moeõhtu kohta Facebookis.

Foto: promo

Õrnad ja haprad nymfid astuvad seekord lavale saatuslike naistena- Mata Haridena. Nad külvavad enda ümber ümber väärikust, luksust ja küllust ning kollektsiooni ainueksemplare on võimalik ka peale etendust endale soetada.

Foto: Facebook

Moelainel jätkab pidu terve öö! Lavale astuvad ka DOMENICA pesu kandvad sensuaalsed talveinglid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles