Vihane naine paljastas mehe afääri ajalehekuulutuses

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ükski kõrvalsuhtes olev naine ei tahaks ilmselt, et suhe tuleks avalikuks läbi ajalehekuulutuse. Ent ühel naisel sai oma mehe ringitõmbamisest kõrini ja ta otsustas ajalehekuulutuse vahendusel mehe afääri paljastada.

Naine ei hoia end kuulutuses eriti tagasi ja pöördub otse mehe armukese poole. Samas tunnistab ta, et mehel võib mitu armukest olla, kuna tegemist on paraja «kiimakotiga», vahendab RedBook.

Naise sõnul avastas ta mehe kõrvalsuhte tänu sellele, et mees oli liitunud mitme tutvumislehega. Mehe armuke(sed) jätsid tema autosse ja koju ka mitmeid isiklikke esemeid, millest naine ajalehekuulutuses kirjutab.

«Sa unustasid oma ripsmetuši mu mehe vanasse autosse (ta ostis septembris uue). See oli pruun ja sädelev CoverGirli tušš. Mulle tundub, et sa unustasid ka mõned riided maha. Ma viskasin need minema. Ka rinnahoidja jäi siia. Sinu suuruseks on 36B, mina olen 34C. (Muidugi see võis olla ka kellegi teise rinnahoidja… võttes arvesse, mitmel tutvumislehel ta end registreerinud on – OurTime.com ja Match.com –, võib väita, et sel kiimakotil võib olla silmarõõme kuni 200 kilomeetri raadiuses).

Mees väidab, et ta leidis selle ripsmetuši (kasutatud CoverGirl – rõve! – mina kasutan Lancome’i oma, mida ma vahetan iga poole aasta tagant, et vältida silmapõletikku) tööl põrandalt enne seda, kui ma pidin sõitma teise osariiki, et oma ema eest hoolt kanda. See on alates sellest ajast tema autos olnud. Laitmatult puhtas autos (ma pole KUNAGI näinud, et ta oma autot koristaks) seisis see ripsmetušš üle kaheksa kuu? Ja millegipärast ta arvas, et ma võiksin seda endale tahta? Ja ta hoidis seda alles, kuigi ta puhastas vahepeal oma autot?

Leidsin sahvrist jäätisele mõeldud vahvlitopsid, magusad hommikusöögihelbed ja piima – ma pole 15 aasta jooksul kordagi näinud, et mu mees midagi sellist sööks. Piim läks muide pahaks. Ma viskasin selle välja. Sa otsid selle Topis poest ühel augustikuu õhtul. Ma leidsin ostutšeki. Sa ostsid kõik need asjad ühel veidral õhtul, pärast seda, kui käisite lõbustuspargis ja tulite siia tagasi.»

Kust naine teab, et mees käis armukesega lõbustuspargis? Ta vaatas arvuti internetilehitseja ajalugu ja märkas, et keegi on otsinud lõbustuspargi aadressi. Naine teadis, et tema mehele ei meeldi Google’i otsingumootor ja mees kasutab ainult Bingi, kuid keegi oli vahepeal otsinguid teinud Google’is.

Samuti hoiatas naine kuulutuses, et armuke ei tasu arvata, et mees võiks tänu lahutusele väga jõukaks saada. Naise sõnul kuulub pool majast, autost ja isegi mehe tööriistades temale.

Kuulutuse lõppu lisas naine soovituse: «Lase jalga, kuni veel saad.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles