Mis ajab erinevaid tähtkujusid endast välja?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kellelegi meist ei meeldi olla vihane. See on ebameeldiv tunne, millest tahaks kiiresti lahti saada. Aga miks me ajame vahel teisi inimesi närvi või lausa vihale?

Vahel on see õigustatud. Võib-olla on inimene sind enne närvi ajanud ja nüüd sa maksad talle lihtsalt kätte. Võib-olla on teine inimene närvi ajanud sinu kallima ja sa soovid tema eest võidelda. Või on tegemist lihtsalt halva inimesega. Kui soovid teada, kuidas teisi tähemärke närvi ajada, siis tasuks teada, mis neid vihale ajab, kirjutab YourTango.

Jäär

Jääradele meeldib juhirollis olla ja tihtipeale on nad segatud väga paljudesse asjadesse. Jäära saab närvi ajada sellega, kui ütled talle, et ta eksib millegi osas või üritad temalt üle võtta mõnda ülesannet, mille ta on endale haaranud. Kui üritad Jäärale täpselt öelda, kuidas ta peaks käituma, siis tõenäoliselt ta ignoreerib sind vaid seetõttu, et sind närvi ajada.

Sõnn

Sõnnid võivad olla lojaalsed ja kannatlikud, kuid samas on nad ka erakordselt kangekaelsed. Kui sunnid Sõnni tegema seda, mida ta teha ei taha, siis ilmselt ta ei teegi seda. Sõnnidele ei meeldi eriti ka spontaansed plaanid. Nad tahavad, et asjad oleksid korrad, seega kui üritad midagi teistmoodi teha, siis saavad nad sinu peale pahaseks.

Kaksikud

Kaksikud on üsna nutikad ja kavalad, kuid samas ka väga pealiskaudsed. Neile meeldib jutustada, seega kui sa teda ignoreerid või keeldud tema olemasolule tähelepanu pööramast, siis võtab ta seda väga isiklikult.

Vähk

Vähk võib olla lojaalne ja usaldusväärne, kuid ta on väga tundlik ning tihtipeale kaitsepositsioonil. Kui teed talle meelega haiget või riivad ta tundeid, ära eelda, et Vähk unustab selle kergesti. Talle jääb pikaks ajaks meelde see, mis sa talle tegid.

Lõvi

Lõvi on edev, valvab hoolikalt oma territooriumit ja naudib teiste imetlust. Ära ütle Lõvile kunagi, et ta pole sinu jaoks oluline või et sa oled temast parem. Kui üritad Lõvi enesehinnangut vähendada, siis maksab ta sulle valusalt kätte.

Neitsi

Neitsi on tähemärkidest kõige analüütilisem ja loogilisem. Neitsile ei meeldi üldse see, kui keegi väidab, et nende loogika on vale või et nende mõtetest on raske aru saada. Kui Neitsi on palju vaeva näinud ja plaani kokku pannud, siis ta ei taha kuulda, et see plaan ei sobi teistele. See tekitab temas vaid vastakaid tundeid.

Kaalud

Kaalud on üsna pealiskaudsed ja nad naudivad väga teiste seltskonda. Ära ignoreeri Kaalude tähtkuju esindajat, kuna see ei tee teda sugugi õnnelikuks.

Skorpion

Skorpioni jaoks on iga tunne väga intensiivne, seega kui peaksid talle haiget tegema, siis tõenäoliselt lõppeb asi pisaratega. Kui ütled Skorpionile, et ta lõpetaks nutmise, siis nutab ta veelgi rohkem.

Ambur

Amburit pole kuigi lihtne endast välja ajada, sest ta näeb ka kõige halvemas olukorras ainult head. Aga kuna Amburile meeldib olla iseseisev, siis teda ajab tohutult närvi see, kui keegi ütleb talle täpselt, mida ta tegema peab.

Kaljukits

Ka Kaljukits on väga iseseisev tähtkuju, kes saab edukalt omal käel hakkama. Talle meeldib asju teha nii, nagu tema tahab. Ära sunni teda asju teisiti tegema ega kritiseeri seda, kuidas ta midagi teha eelistab. See ei muuda teda kuigi õnnelikuks.

Veevalaja

Veevalajad on kangekaelsed. Ta hoiab oma tõekspidamistest väga tugevalt kinni, seega ära ütle talle kunagi, et tema mõtted on valed. Kui sa seda teed, siis ole valmis selgitama, miks sa nii mõtled. Ka Veevalaja on selline tähemärk, kellele ei meeldi, kui teda ignoreeritakse.

Kalad

Kalade tähtkuju esindaja on kõige tundlikum ja tunneb endale kõige rohkem kaasa. Teiste solvangud võivad neile väga palju haiget teha ja ilmselt ei suuda ta enam kunagi usaldada neid, kelle sõnad on talle haiget teinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles