Millisel aastaajal peavad mehed naisi kõige atraktiivsemaks?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Talv on tore aastaaeg, ent paljude naiste jaoks tähendab talv kestendavat nahka, kaalutõusu ja pidevalt külmetavat nina. Sellest hoolimata on mehed arvamusel, et naised on kõige atraktiivsemad just talvel.

Poolas tehti uuring, kus näidati meestele pilte naiste nägudest, bikiinides kehadest või rindadest. Pildid olid tehtud erinevatel aastaaegadel. Meestel paluti hääletada, millised naised olid nende hinnangul kõige atraktiivsemad ja selgus, et mehed eelistasid talvel tehtud fotosid, kirjutab YourTango.

Teadlased selgitasid, et mehed näevad suvekuudel paljast naiseihu niivõrd palju, et nad muutuvad valivaks ja kriitiliseks selle suhtes, mis neile meeldib. Talvel on naiste kehad aga hoolikamalt kaetud, mistõttu peavad paljud mehed väga atraktiivseks seda, kui naine julgeb talvel paljastada oma õla või dekoltee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles