Naine küsib: kuidas vältida oraalseksi ajal tekkivat kaelakrampi?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Oraalseks võib olla kuum ja vürtsikas ning paljud naised naudivad partnerile huulte ja keelega mõnu pakkumist. Mis aga teha, kui kael pidevalt kangeks jääb? Kuidas seda vältida?

Cosmopolitanile kirjutas murelik naine, kel tekivad pidevalt oma mehele suuseksi pakkudes kaelakrambid. «Kas seda on võimalik vältida või on tegemist lihtsalt millegagi, mis juhtub kõigiga?» küsib ta.

Seksiterapeut Megan Fleming vastab, et sellele murele on lihtne lahendus: kõik sõltub asendist. Fleming soovitab katsetada erinevaid nurki ja positsioone ning leida endale mugavaim. Näiteks võib voodis olles asetada mehe puusade alla padja, et sa ei peaks liigselt kaela painutama. Teine, lihtsam ja mängulisem moodus on suuseks voodist üldse välja viia ning lasta mehel püsti seista. Ise põlvitades või diivaniäärel istudes on sul sel viisil kergem kaelakrampe vältida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles