Moeblogi nädala valikud - mugav ja särtsakas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Osta.ee fotod

Selle nädala valikuid kirjeldab hästi üks sõna - detailid. Väikesed asjad on olulised, sest just nendest moodustubki tervik, kirjutab Osta.ee moeblogi.

1. Roheline postiljon-tüüpi kott lisab outfitile särtsu ning tagab selle, et mõlemad käed on vabad tegemaks vajalikke toimetusi. Aeg-ajalt tuleb aeg maha võtta ja minna lihtsalt kohvikusse. Täitsa üksi. See väike ridikül on selleks hetkeks ideaalne. Kaasa mahub hädavajalik ja kuna selle koti naha ilu võibki imetlema jääda, siis pole kaaslastki vaja – talle ei jätkuks nagunii silmi.

Stella Soomlaisi roheline nahast ridikül
Foto: Osta.ee
Stella Soomlaisi roheline nahast ridikül Foto: Osta.ee Foto: Osta.ee fotod

2. 100% lambavillast kimonolõikeline kudum on loodud andma sooja. Kudum on avara lõikega, millesse saab ennast mõnusalt mässida ja samas saab kudumit kanda teksasärgi, pulloveri või ka õhema jope peal. Miks mitte korraldada maamajas üks romantiline õhtu veiniga kamina ees? Seni kuni kamin maja soojaks kütab, annab sooja kudum.

Woolishi kimono
Foto: Osta.ee
Woolishi kimono Foto: Osta.ee Foto: Osta.ee fotod

3. Soovid minna reisima? Tahad võtta oma lemmiku kaasa, aga millega? Pruunist nahast trendikas ümara vormiga lemmiklooma kandekott on funktsionaalne, kuid samas ka stiilne. Lemmiklooma kandekott sobib kõikide lennuettevõtete poolt määratud reeglistikku ning kannatab kuni 8 kg kaaluvate kasside/koerte transportimist. Koerad-kassid kaasa ja lendama!

Foto: Osta.ee fotod

4. Minimalistlik nahast käeehe on mõnus värvilaik kui oled riietunud monokroomselt. It is all about details! Detailid on tähtsad!

Stuudio Nahk käeehe
Foto: Osta.ee
Stuudio Nahk käeehe Foto: Osta.ee Foto: Osta.ee fotod

5. Mõeldes lapsele. Meriinovill on üks pehmemaid villu ega torgi. Paljud, kes ei saa kanda villaseid tooteid, kuna need ajavad sügelema, saavad väga hästi kasutada just meriinovillaseid tooteid. Meriinovill reguleerib hästi kehatemperatuuri – talvel soojendab ja suvel jahutab. Kui laps peaks higistama, siis on villal see hea omadus, et ta imab endasse suure hulga niiskust ilma märjana tundumata.

Emma and Theo meriinovillased aksessuaarid
Foto: Osta.ee
Emma and Theo meriinovillased aksessuaarid Foto: Osta.ee Foto: Osta.ee fotod
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles