PMSi abipakike päästab päeva(d)

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kaks 19-aastast noormeest on loonud idufirma The PMS Package ehk «PMSi abipakike», mis toob menstruaaltsükliga kaasnevate vaevuste leevendamiseks naistele igal kuul koju lohutavat nänni.

Geniaalse idee taga on noorukid Ashton Onesko ja Luke Buchy, kelle eesmärgiks on muuta naiste elu ilusamaks ja päev(ad) paremaks. Kui sa oled end registreerinud pakikese tellijaks, jõuab see sinu koju igakuiselt just ajal, mil su tsükkel sulle enim muret valmistab.

Pakist leiab lohutustoitu, snäkke ning muud hädavajalikku, mis teeb pai nii kehale kui hingele. «Meie pakid on ka pühadeteemalised,» ütles Onesko ajakirjale People. «Neis on šokolaadi, kreeme, küünlaid, kaisuloomi, pehmeid sokke, komme ja palju muud.»

Poisid said idee Buchy noorema õe käest ning viimase nelja kuu jooksul, mil nad on tegutsenud, on nende Twitteri jälgijaskond tõusnud 110 000 inimeseni. Pakkide hind algab umbes 12 eurost ning nende kodulehel thepmspackage.com registreerudes saab lohutuspakikese ka Eestisse tellida, sellisel juhul lisandub ka rahvusvahelise postiteenuse tasu.

Nii et südikad Eesti mehed-naised, viimane aeg sarnane teenus ka Eesti naisteni tuua! Me ootame pikisilmi!

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles