Abielusaate Heleni pulmaöö: viimane piisk karikasse oli see, kui mees istus mu ees paljalt potile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Abielus esimesest silmapilgust» pulmad: Siim ja Helen
«Abielus esimesest silmapilgust» pulmad: Siim ja Helen Foto: Marilin Leenurm

Skandaalses telesaates «Abielus esimesest silmapilgust» võõra inimesega abiellunud Helen tegi avameelse blogipostituse, kus paljastas, mis emotsioonid teda pulmapäeval- ja ööl tegelikult valdasid. 

Abielusaate kaunitar avaldas, et teda valdas tõeline pettumus kui altari ees Siimu kohtas. «Ja saabus aeg mul minna altari ette! Ja hetk, kus ma nägin oma tulevast abikaasat. Ja siis mind valdas pettumus, kui ma teda nägin... Nagu ekraanilt näha võis, ei olnud ma üldse õnnelik. Püüdsin mehele mitte otsa vaadata. Tegu polnud mitte millegi sellisega, mida ma varem mõelda võisin,» kirjutas Helen oma blogis.

Foto: Marilin Leenurm

Helen kirjutab, et Siim polnud üldse tema maitse ja ta ei saanud aru, mida ta nii valesti tegi, et talle selline mees valiti.

«Esiteks see pilk, mul oli tunne, et ta arvab, et kuna nüüd oleme abielus, siis ei ole muud kui maha ja taha. Seda väljendus kogu tema näost. Tundsin süüd, et ma ei suuda enne mehega seksida, kui teda ei tunne, aga tema tahab seda kohe otsejoones teha.»

Helen tõdes, et oli omadega täieliku õnnetusehunniku sees ja mõtles, et enam hullemaks minna nagunii ei saa. «Unistasin juba saate lõpust.» 

«Igal võimalusel üritas ta mulle kätt sõna otseses mõttes peale panna ja suht igale poole, kuhu juhtus,» tundis Helen end sellise mehe juures ebamugavalt.

Teist saate paari, Liisat ja Kristjanit nähes tundis Helen, et oleks tahtnud hoopis Kristjaniga paaris olla.

Foto: Marilin Leenurm

Pulmas jõi Helen end purju, et Siimu välja kannatada.

«Ma õnneks kõike ei mäleta, aga ma mäletan, et oleksin tahtnud temast eemal olla, end turvaliselt tunda, aga mitte seda, et ta mind vägisi kaissu võtab. Püüdsin ikka nii viisakaks jääda kui võimalik. Viimane piisk karikasse oli see, kui ma olin vannitoas, võtsin vist meiki maha ja ta jooksis paljalt sisse ja istus minu ees paljalt potile! See on ju normaalne, kui paar olla, aga ma alles kohtasin seda meest sel päeval! Läksin vannitoast välja ja istusin kuskil toanurgas seni, kuni ta magama jäi, ma igatahes enne voodisse ei julgenud minna. Ma nii kartsin teda tegelikult,» tunnistas kaunitar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles