Vallalised naised loodavad jõulupeolt armastust leida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suurbritannias viidi läbi küsitlus, millest selgus, et nii mõnigi naine on tööandja poolt korraldatud jõulupeolt leidnud armsama.

Küsitluse teinud teadlased avastasid, et 20 protsenti naistest on astunud suhtesse nende kolleegidega, keda nad on jõulupeol suudelnud. Üks naine seitsmest on lausa pikaajalises suhtes mehega, kellega saadi lähemalt tuttavaks just jõulupeol, kirjutab Female First.

Jõulupeod algavad mõnes ettevõttes juba homme, 1. detsembril, ja pidude hooaeg kestab kuni jõulupühadeni. Kui oled vallaline ja sul on plaanis minna lausa mitmele jõulupeole, siis on üsna hea võimalus, et sa võid omale aastavahetuseks kaaslase leida.

Suurbritannia naiste seas tehtud küsitlus näitas, et keskmiselt käib üks naine umbes neljal jõulupeol. Naised soovivad pidudel alati head välja näha, mistõttu kulutatakse oma välimusele (meik, riided, soeng) vähemalt 100 naela ehk umbes 140 eurot. 38 protsenti naistest tunnistas, et nad näevad välimusega nii palju vaeva, sest loodavad mõnele vastassoo esindajale peol silma jääda.

Kuigi naised pingutavad, et head välja näha, pole paljud neist enesekindlad, et suudavad end valitud kleidis mugavalt tunda. Samuti kardavad naised, et nende kena välimus võib ligi tõmmata hoopis mõne teise mehe, mitte selle, kellega nad sooviksid rohkem suhelda. 22 protsenti naistest tunnistas, et nemad tunnevad piinlikkust, kui peavad peole üksinda saabuma.

Naised ütlesid sedagi, et nad ei saa lõõgastuda, sest ka ülemus on samal peol. Osale naistele ei meeldi seegi, et peavad peol aega veetma samade inimestega, kellega nad niigi iga päev kaheksa tundi koos on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles